burhan bey 1 ay içinde aracı alacam diye yanlış kararlar vermeyin defender olan cevrede birileriylr gezin biraz. bu aracların engüzel motorları 300 tdi dır ama rakamları biraz yüksek düz dizelden ve benzinli araclardanda gayet memnun kalan arkadaşlar var bu tamamemn sizin aractan beklentinizle oarantılıdır.Bu rakamlara kaportası düzgün yürüyeni saglam diyorsanız aldığınız araclarda iilaki sıkıntı çıkacaktır size nacizane tavsiyem düz dizel toplatın siz yapmayın ama yapanlara yaptırın inanın başınız ağrımaz verdiğiniz parayı bilirsiniz.Hurda aractan orjinal hale getiren arkadaslar var en azından aynı rakamlarla almış olduğunuz arac elden gecmiş boyası ve kaportası size 5 yıl garanili olur .extrasını siz kendiniz yaparsınız Bu işe başlayacaksanız en azından 5 puan önde olun başınız ağrımasın bu iş için Ürgüpte Hakan Yavuz (takoser) görüşün bence (0544 484 06 50) biilndik ve sağlamcı birisidir. Landcidır. Bülent İlgen Selamlar.
bende 5 kapı dizel motor almak istiyorum ihale açılmasını bekliyorum eğer kaportacı ve motorcu tanıdığınız varsa o paraya ihale yolu ile bir araç alıp toplarsınız
bende 5 kapı dizel motor almak istiyorum ihale açılmasını bekliyorum eğer kaportacı ve motorcu tanıdığınız varsa o paraya ihale yolu ile bir araç alıp toplarsınız