Defender 13

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tarot_12 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,206

tarot_12

Kamp I
Defender 130 ile aranıza katıldım.Kapı kilitlerini temin etmekte zorluklarla karşılaştım. Resimlerini ekliyorum.Yardımcı olabilecek arkadaşların ilgilenmesi dilek ve umuduyla saygılar...

Etiketler
Ynt: Defender 13

Resim yüklerken hata meydana geldi Başlık ta eksik kaldı. Resimler...

ARAÇ.jpg

İstanbul Kayalar Oto , Ankara Özüpek Oto sordunuz mu ? Sanırım aracınız 87 modelden daha eski modelini ve şeklini de söylemeniz lazım , aracınız series 2 veya 3 mü ?

ndogru' Alıntı:
İstanbul Kayalar Oto , Ankara Özüpek Oto sordunuz mu ? Sanırım aracınız 87 modelden daha eski modelini ve şeklini de söylemeniz lazım , aracınız series 2 veya 3 mü ?

Araç 1992 model ve orjinal. Maalesef kilitler her iki yerde de yok. Ancak sağolsun Aslan ustam - ki 80 yaşlarında Aslan gibi usta- tamamını onardı ve sorunu çözdü. Onun için çözülemeyecek sorun, onarılamayacak mekanik düzenek yok...

Bugün aracın lastikleri ve Jantları orjinalleri ile değiştirildi, ön-arka Fren balataları ve arka tekerlek Fren silindirleri tamamen yenilendi (1 ay önce bakım için götürdüğüm usta bakımını yaptık sorun yok demişti, açıp kontrol ettiğimde ise balataların değişmesi gerektiği, silindirlerde sızıntı olduğunu tesbit edince bir başka tamircide değişecek parçalar değiştirildi.
Sırada izolasyon işleri var.

Eğer kilitleri bulursanız banada nereden bulduğunuzu yazabilirmisiniz ? Benim de aynı Kapıkolu ve kilitlerim :smiley:

Hürkan bey, aracınız kaç model? Nerede ikamet ediyorsunuz? Ne çok soru sordum değil mi? Ben ankarada ikamet ediyorum ve kilitlerin onarımını şaşmazda yaptırdım. Yenisine ihtiyaç kalmadı.

C.tesi oto mekanikteydim sizin arabayı topluyorlardı. Benim araba da 82 model kırmızı beyaz series 3 . Arabanızı biraz inceledim cok temiz bakımlı bi araç.

uploadfromtaptalk1419845245271.jpg

:smiley: teşekkür ederim
Bugün alacaktım ama yetişmiyor sanırım :( alsam artık ..
Bende series 3 Ün yeniye çevrilmiş halini alacaktım azkalsın

hurkan.okyar' Alıntı:
83 model 110 sw
İstanbuldayım aracı Ankara'dan aldım belki bildiğiniz bir araçtır
Evet satış ilanını incelemiştim. Hayırlı uğurlu olsun, Kazasız belasız, sağlıklı günlerde kulanınız.

Hürkan bey, kilitlerin onarımını bir tornacı bile yapabilir bence, sadece biraz fazla zaman alıyor. Ankaraya yolunuz düşer mi bilmiyorum, eğer böyle bir durum olursa size onarımı yapan ustanın iletişim bilgilerini verebilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri