Defender 110'luk Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan scubaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,155

scubaman

Ana Kamp
Yer
İSTANBUL
Web
www.bettapet.com
Arkadaşlar 110 luk defender arıyorum fakat bana sadece şase'si ruhsat ı ve kupa sı lazım . Motor şanzıman iç doşeme ve diger herhangı aksaamı lazım deil.
Böyle bir aracı olan lar yada böyle bir satılık araç bilen arkadaşlar. lütfen bana yazın.

Etiketler
Ynt: Defender 110'luk Arıyorum

mke den al o zaman hurda olarak 3.500 ytl dediğin şekilde bulman biraz zor.www.mkehurdasan.com.tr
bir de mke hurdalıklarında defender hurdaları var kimisinin motoru sşkük kimisinin başka yerleri tahminen onları domates gibi tartıp veriyorlar üstlerinde ağırlıkları yazıyor.Onlarada bakabilirsin emin değilim ama ağırlığına göre satarlar

mke yi surekli yakip ediyorum fakat bir türlü fırsat bulamadım birde tamamen bitik bi aracla ugrasmak cok fazla vakıt kaybı oluyor aslında fiyat olarak daha uyguna maal edebiliyorsunuz ama zaman işi insanı bezdiriyor . Bakalım suan bir iki tane arac üzerinde yogunlaşmıs durumdayım herhalde birisi olur.
İlginiz için tesekkur ederim ..

http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&&b[detay_2046]=61925&b[minprice]=3.500&b[maxprice]=4.500&b[pricecurr]=1&b[country_id]=1&b[city_id]=-1&b[whole_word]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[page]=1&b[sort_order]=desc&c2[]=20286&c=20286&sGaleri=1
adamlar hurdacı iyi pazarlıkyapman lazım ben rizeden kalkıp ankaraya gittim alacaktım ama anlaşamadım hem havuz kasa hem 5 kapu var ben çayelide bi tane buldum toplatıyorum yaklaşık 13500 e mal oluyor

Evet Bende ankara ya gitmiştim fakat bir türlü ordaki araclar içime sinmedi benim .
Ramazan dan sonra yine gitmeyi düşünüyorum ama bişe alacağımıda sanmıyorum bana cok itici geldiler cunki:smiley:
İlginiz için teşekkurler Arif bey

valla orada 250 araba var ve parçalayıp iskenderuna yollıyolar. motor yeni atarım dersen arga ardiyelerinde kaportası elle tutulur araçlar var ama adamlar ederinden fazlasını istiyolar

bende ankaraya gittim
ordan güzel bi 110 aldım (klüb üyemiz bi arkadaşımıza) hurdacılardan da korkunç fiyatlara (yenisi olsa okadar olur) fiyatlara bir iki parça aldım
ama sil baştan fikrine katılıyorum
eğer koşullar uygunsa garaj varsa sabırda onu destekliyorsa çok güzel bi araç yapmak içten bile değil
kolay gelsin ;)

hiç ugraşmayın ilan sitelerinde yapılmış olanları daha uygun fiyata alırsınız ve hemen kullanmaya başlarsınız aynı hataya bu sene nissan marka araç toplatarak yaptım aracı yaptım ama bende bittim ve araçtan soguyup sattım naçizane fikrimdir illede ugraşırım param bol derseniz siz bilirsinizzzzzzzzz aracın önceki son hali resimleri
big_6557047_245125_z67x514.jpg
sahibinden_nisy5.jpg
yeniresim111021.jpg
sahibinden_nisy4.jpg

Arkadaşım sana da hak vermemek mümkün değil fakat birinde toplanmış arac alıyorsun 5 eksiğine maal ediyorsun diğerinde 5 fazla veriyorsun ama istediğin gibi oluyoo

beni harcanan para değil de... kaybedilen zaman ve yıpranan sinirler düşündürüyor. yeniden yapmak çok çekici... oynayıp şekil vermek. her yeni ekleme ile zevkin doruğa çıkacak olması en güzeli. ama ufak bi sorun var. bu işi ustalarla yapıyorsan, hiç başlamamak daha iyi... senin uzun soluklu işin onların para kazanmasına yardımcı olmuyor. dolayısı ile, koca bir haftayı senin arabanda bir civata bile sıkılmadan geçirebilirsin. o arada belki de 20 araba ile uğraşmışlardır. hatta içi boş gelen bir arabaya motor bile taktıklarını görebilirsin.

kendi arabamın motorunu değiştirttim. 10 mayıs'ta başladık operasyona... eylül ortasını geçtik ve hala yapılması gerekenler var... Hasan'ın dediği de doğru... ben de "yaparım ben, ne var ki?" demiştim. şuan ki aklım olsaydı hiç başlamazdım. yaşadığım bazı olaylar aile içi düzenimi bile bozdu. herşey para değil.

Yapılan yorumlarda hiçkimseye sen yanlış yorum yapıyorsun diyemiyorum cunkü herkesin kendince haklı nedenleri var VE eminimki sıfırdan toplamak cok yorucu ve yıpratıcı oluyordur ama bazı avantajları da var ben yapılmıs bı araca suan nakit olarak durumuna göre 15 ila 25 bin arasında nakit para veremem kimse de aracını ayda 1-2 bin lira taksıtle satmaz .. Toplamanın avantaj larından birisi de bu bunalmadan elinde imkanın oldugu kadar hem binip hemde sırası vakti geldikce yapmak ...
Bir taraftan da herkes aynısını söyleyince kredi falan çekip yapılmış bi araba almayı düşünmüyor değilim . bakalım öyle yada böyle yeniden bir defender binicem o an hangisi aklıma ve bütceme yatıyorsa o olur.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR