macir_ertan
1995 Defender
selam arkadaşlar defender 110 aracım için bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.aracım 91 model telekomdan çıkma düz dizel motora sahip.istanbulda bana önerebileceğiniz iyi bir usta rica ediyorum.çünkü okmeydanındaki İpek otoya servisine götürdüm itici kollar çıkma pompa(delphi)yağı tuzu işçilik falan bana 1.500 ytl gibi bir rakama mal oldu,tabi aracımdan çıkan pompayı da servis kendisine almak şartı ile.sonuç kocaman bir sıfır.tabii ki aracımın düz dizel oluşundan performansını aşağı yukarı iyi biliyorum çok şey beklememek lazım ama,benim şikayetim zaten eksozdan siyah duman atması idi buna bir çözüm getiremediler.tabii segmanlar kontrol edildi ve iyi durumda kısaca kanımca iyi bir öpüldüm.ayrıca aracımın tavanını değiştirmek istiyorum nasıl tarif etsem hani şu sert malzemeden olanı var ya.aynı servise sorduğumda bana istediğim tavanın çıkmasını 1.000 ytl yada daha fazlasına malolabileceğini söyledi.sizlerden öğrenmek istediğim beni yolunacak kaz olarak gördüklerinden mi bu şekilde davranıyorlar hani nasıl olsa bilmez bu vatandaş bu araçların parça fiyatlarını,yoksa ben mi yanılıyorum hatam varsa lütfen düzeltin.bu benim herhalde en son arazi aracım olacak çünkü 2 lada niva 1 daihatsu feroza ve dodge çift kabin 4*4'ten sonra ailem karşısında pek fazla macera yapma şansımın olmadığını düşünüyorum :-[.bana aracımla alakalı hertürlü tadilat kaporta,motor,parça vs. en uygun ve işi sonuçlandırabilecek aç gözlü olmayan önce hizmeti dürüstçe verip sonra da emeğinin hakkını benim seve seve vereceğim bir usta önerebilirmisiniz.verceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.