Defender 110 Turbo Dizel 2.7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan uzman41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,595

Etiketler

Ynt: Defender 110 Turbo Dizel 2.7

Fiyat düşmüştür Aracın önündeki vinş alınmak kaydıyla fiyatı 14,000 TL dir. vinç kalsın derseniz 16.000 TL dir
Warn 9000 vinç........ 0 532 425 35 65 kocaeli körfez haluk yılmaz

Aracınıza ciddi rakam olarak eğer gerçekten satmayı düşünürseniz 13.500 TL vermeye hazırım (üzerinde olan vinç ile beraber), tabi aracı gerekli yerlere göstermek koşulu ile.

saygılar.

nakit ödeme 15000 vinçle beraber . vinç olmasın derseniz 14000 tl olur

Haluk Bey aracınızı istanbuldan izmite dönerken görme fırsatı bulmuştum gayet güzel bir araç. Bu yaz planlarım arasında bir LR sahibi olmak vardı ama malesef para sizin istediğiniz yere değilde istediği yere gidiyor. O sebeple alan arkadaşıma ve size hayırlı satışlar diliyorum. Saygılarımla

pazarlık sünnetir, araç gerçekten düzgün, ama bizim bütçe bu araç için dediğim rakam kadar.
tekrar düşünürseniz hazırım.
yada alan arkadaşlara hayırlı olsun.

TD27 Turbo dizel makina nın özelliklerini tam yazabilirmisiniz ? Hangi model araçtan çıkma tam olarak ? çünkü TD27 Turbo olarak internette 100-130 PS arası gözüküyor.

Vinç sökülmüş vaziyette 12500 Tl ACİLLLLLLL................
.. 0 532 425 35 65 kocaeli körfez haluk yılmaz

araca Vinçi üstünde 13,500 verebilirim diyen arkadaşlar olmuştu.. karşılıklı mutabık kalınacak deneyimli bir atölyede inceletip bu işi bitirin derim ikinizinde işi görülsün Defenderı artık piyasaya çıkaralım .. :smiley:

Vinç üzerinden sökülmüştür öylece 12500 TL dir masraf yoktur...

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
araca Vinçi üstünde 13,500 verebilirim diyen arkadaşlar olmuştu.. karşılıklı mutabık kalınacak deneyimli bir atölyede inceletip bu işi bitirin derim ikinizinde işi görülsün Defenderı artık piyasaya çıkaralım .. :smiley:

Ertuğrul Bey merhaba;

Evet zamanında ben söylemiştim bu dediğinizi, ama dereden çok sular geçti. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun, gerçekten o zmanlar bu fiyata verselerdi alacaktım ama artık bu araca ben talip olmam.

Bu site benim gözümü çok açtı, çok farklı şeyle öğreniyorum hergün, araca diyecek hiç bir sözüm yok gerçekten alınabilir bir araç, fakat ben planlarımı değiştirdiğim için şu anda bu araca gerek duymuyorum.
Saygılar.

Merhaba

motorun montajını siz mi yaptırdınız bir de vergisi ne kadardır acaba
yakın biryerde olsanız araca gelip bakmak istiyorum ama ::smiley:
yol gözümde çok büyüyor

hayırlı satışlar dilerim

mehmet

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri