Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracınıza ciddi rakam olarak eğer gerçekten satmayı düşünürseniz 13.500 TL vermeye hazırım (üzerinde olan vinç ile beraber), tabi aracı gerekli yerlere göstermek koşulu ile.
Haluk Bey aracınızı istanbuldan izmite dönerken görme fırsatı bulmuştum gayet güzel bir araç. Bu yaz planlarım arasında bir LR sahibi olmak vardı ama malesef para sizin istediğiniz yere değilde istediği yere gidiyor. O sebeple alan arkadaşıma ve size hayırlı satışlar diliyorum. Saygılarımla
pazarlık sünnetir, araç gerçekten düzgün, ama bizim bütçe bu araç için dediğim rakam kadar.
tekrar düşünürseniz hazırım.
yada alan arkadaşlara hayırlı olsun.
TD27 Turbo dizel makina nın özelliklerini tam yazabilirmisiniz ? Hangi model araçtan çıkma tam olarak ? çünkü TD27 Turbo olarak internette 100-130 PS arası gözüküyor.
araca Vinçi üstünde 13,500 verebilirim diyen arkadaşlar olmuştu.. karşılıklı mutabık kalınacak deneyimli bir atölyede inceletip bu işi bitirin derim ikinizinde işi görülsün Defenderı artık piyasaya çıkaralım ..
araca Vinçi üstünde 13,500 verebilirim diyen arkadaşlar olmuştu.. karşılıklı mutabık kalınacak deneyimli bir atölyede inceletip bu işi bitirin derim ikinizinde işi görülsün Defenderı artık piyasaya çıkaralım ..
Evet zamanında ben söylemiştim bu dediğinizi, ama dereden çok sular geçti. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun, gerçekten o zmanlar bu fiyata verselerdi alacaktım ama artık bu araca ben talip olmam.
Bu site benim gözümü çok açtı, çok farklı şeyle öğreniyorum hergün, araca diyecek hiç bir sözüm yok gerçekten alınabilir bir araç, fakat ben planlarımı değiştirdiğim için şu anda bu araca gerek duymuyorum.
Saygılar.
motorun montajını siz mi yaptırdınız bir de vergisi ne kadardır acaba
yakın biryerde olsanız araca gelip bakmak istiyorum ama :
yol gözümde çok büyüyor