Defender 110 Tadilatı Başladı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zileli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,019

zileli

Kamp II
Yer
TOKAT/ZİLE
Web
www.bikepics.com
Yaklaşık bir buçuk ay önce almış olduğum 1987 DEFENDER 110 u nihayet dükkanımıza çekip tadilat işlemine başladık.

ARAÇ

1987 Model

116000 Km de

Bunlar aldığım zamanki fotolar.

[attachment=1]

[attachment=2]

1 (Small).jpg

2 (Small).jpg

Etiketler

Ynt: Defender 110 Tadilatı Başladı

aracınız hayırlı uğurlu olsun allah kolaylıklar versin bitirdikten sonra bol çamurlu günler diliyorum

Güzel bir araç hayırlı olsun
allah kolaylık versinnnn....

Ahmet kolay gelsin, seni takip ediyoruz haberin olsun. Dizel atma işini ne yaptın bir haber çıkmadı.

byseyyah' Alıntı:
Ahmet kolay gelsin, seni takip ediyoruz haberin olsun. Dizel atma işini ne yaptın bir haber çıkmadı.

Saol abi. yakın markaşdayım hı ;D araştırıyorum abi bi yolu var ama zamanım yok şimdi gidemiyorum, önce şu kasayı halletmeliyim,

motor konusunu araştırmaktan kasa bu zamana kadar bekledi.

zileli' Alıntı:
Saol abi. yakın markaşdayım hı ;D araştırıyorum abi bi yolu var ama zamanım yok şimdi gidemiyorum, önce şu kasayı halletmeliyim,

motor konusunu araştırmaktan kasa bu zamana kadar bekledi.

Kolay gelsin tekrar, sen işine bak acelesi yok ama habersizde bırakma. Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR