Defender 110 Hakkında...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,566

berk

"DEFENDER" is the sign of the sick mind :)
Yer
kocaeli
Web
www.kodosk.org.tr
merabalar bugun bı tanıdıgım vasıtasıyla ınanılmaz ucuza land rover defender 110 buldum 90 model 2,400 Tdi uzun kasa, aracta sadece lastık ve doseme masrafı var motor yenı yapılmıs gerı kalanı pek ınceleyemedım.. sızlerden rıcaam ne dersınız
alınırmı,
parcası bulunurmu,
servısı varmıdır,
sorun cıkarırımı,
modelı dusuk olması nekadar dezavantaj,
özellikleri nelerdır,
klıma ve hıd. dıreksıon takılabılıomu?

cevaplarınızı beklıorum sımdıden cok tesekkurler...
bu arada kechıyı satmııcam tabıkı ona duydusal bagım var :D

Etiketler
Ynt: defender 110 hk..

Hocam araca her türlü klima, hidrolik direksiyon, LCD TV ve yatak montajı yapabilirsiniz ;D Bir abimize toplanan bir 110 görmüştüm daha önce içinde buzdolabından LCD'ye kadar bir dünya şey vardı ;D Maksat duygusal sebepleri (!) ortadan kaldırmak.

Bunun dışında Otokar bu araçlara yedek parça üretiyor, yani ucuz ve bol. Bir hobi aracı olarak ideal. Yalnız döşeme masrafı cebinizi epey yakabilir. Sadece tavan döşemesi için 4.000 YTL'ye yakın para saydığını hatırlıyorum.

Ynt: Defender 110 Hakkında...

abi ne ayak senin aracın genişliği pek sarmadı galiba seni :smiley:
Kısa kasalar altın değerindedir, ve çok fazla yoktur TR'de...Otokar 110 ve 130 üretiyor ağırlıklı olarak, 90lar çok nadir üretiliyor.
Valla Otokar'dan çıplak halde satışı 70bin lira falan galiba 110ların...

O tanıdık banada bi tane ayarlayabilir mi? ::smiley: desem çok şey mi isterim ;D

balum' Alıntı:
O tanıdık banada bi tane ayarlayabilir mi? ::smiley: desem çok şey mi isterim ;D

Erdem Bey yapan benim oto tamircim. Hurdadan alıp herşeyini kendi yaptı. Eğer isterseniz özelden iletişim bilgilerini verebilirim.

Murat bey çok isterim.Uzunca bir süredir bu tür bir araç peşindeyim zaten.Bildiğim kadarıyla şu anka mkek hurdasn jandarmaya ait bu tür araçları satıyor.Yalnız benim tereddütüm aracın gerçekten "hurda" olması...Bu konuda pratik hiçbir bilgim yok dolayısıyla sorunsuz araç (en azından az sorunlu) için bir bilene ihtiyacım var.

bu aracı bızım klube aldılar ama klupde cok fazla jıp oldugu ıcın almaktan vazgectıler bende almak ıstıorum ama bellı deıgıl yanı eger bende vazgecersem zaten bızım klup bu aracı satmayı dusunuo bu haftasonuna kadar da bell olur ılgılenen varsa gorusuruz

bu araaccı acık arttırmadan bayaa cekıserek almıslar alan arkadaslarda bızım ızmıtte cok tanınan bı
( toyota japonyada servıs alanında yarısmıs madalya almıs) abımız aldı dedıgı akuyu koy lastıklerı degıstır yuru gıt o durumda yanı

Ben ikinize de göndereyim en iyisi iletişim bilgilerini :smiley: Yüzyüze görüşünce kafanızdaki tüm sorulara cevap bulabilirsiniz.

ben vazgecmıs bulunmaktayım :smiley: klupde bı abımız daha var o almazssaa satılıga cıkarcaz.. buyuk ıhtımal satılıga cıkarcaz bılgınız olsun..

www.kodosk.org.tr

satılılmaya karar verilirse talibim.dediğiniz kondisyonda ve fiyattaysa ;D tabii...

balum' Alıntı:
satılılmaya karar verilirse talibim.dediğiniz kondisyonda ve fiyattaysa ;D tabii...

neden olmasın abı ama bızım buyuk baskan bıraz kar payı koycaktır cunku 20 metrelık gulet almak uzereyız klube :D ben 89 model eskı buldugum ve araba toplamaktan sanyıden bıktıgım ıcın vazgectım baska bı sebebı yok yanı ;)

anladım teşekkür ederim...klubün sitesinde resmini gördüm yeni oyuncağınızn resmini güle güle kullanın :smiley:

Bir şey dikkatimi çekti...cehaletimi bağışlayın ama 110 larda orjinal dizel motor 2500 cc değilmiydi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR