Defender 110 Hakkında Soru...?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,521
Ynt: Defender 110 Hakkında Soru...?

hayırlı olsun.
iki tane terrano kullanan tanıdığı vardı. ikisi de 120 bin civarında motor yaptırmışlardı.

Etiketler

Deep' Alıntı:
o araçların kaloriferleri genelde pek ısıtmaz o yüzden çorum kaloriferi denen ekstra kaloriferleri takarlar, Nadir abi bilir o işi en iyi, onun mogta da acmatta da vardı sanırım

Ben şahsen çok memnunum.Unimog da 2 , Acmat'da 1 adet var.Sirkecideki yedek parçacılarda 90-100 YTL arası.Aşağı yukarı çoğu parçacıda bulabilirsiniz.Tavsiyem Kale marka.

hayırlı olsun berk
defender ıyı bır aractır kılıt vardır uzun sase ve arazı kabılıyetı ıyıdır.
corum kalorıferını ıse ben kullanıyorum cok ıyı ısıtır. enerjısını motor sıcak suyundan alır. ben bır zararını gormedım.
ıkıncı el araclarda donanım sokulmemesıne dıkkat etmek lazım
dıfenderın arazı kılıdı de var sanırım eger onlar sokulmemıs ıse kolay takılmaz yolda.
hayırlı olsun der neta ;) arazıler dıler ılerde sagda beklerım ;).

egemen' Alıntı:
hayırlı olsun berk
defender ıyı bır aractır kılıt vardır uzun sase ve arazı kabılıyetı ıyıdır.
corum kalorıferını ıse ben kullanıyorum cok ıyı ısıtır. enerjısını motor sıcak suyundan alır. ben bır zararını gormedım.
ıkıncı el araclarda donanım sokulmemesıne dıkkat etmek lazım
dıfenderın arazı kılıdı de var sanırım eger onlar sokulmemıs ıse kolay takılmaz yolda.
hayırlı olsun der neta ;) arazıler dıler ılerde sagda beklerım ;).

ben ılk defa gordum o yuzden bıraz uzay erıgı gıbı tanıttım kusura bakmayın hanı bılınmeseydı resm fln koycaktım gerek kalmadı.. :smiley:

bu hafta defenderı denemeyı planlıyoruz bakalım neler yapıcak bı ara bende almayı dusunmustum snra vazgectım cok merak edıorum warn winc fln var ama bıraz yıpranmıs modelını orenemedım..

bu arada komsu hosgeldın burası "REEF" teknesı :D bumba gerili nefis bi orsa seyri halinde 12 knot devam edioruz :D

berk almaktan vazmı geçtiniz ilan tekrar yayınlamış da ;)
bir ilan daha var tanıdık geldi ;) http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3255791

yoo abı aldık onu bız nıe yayınlıo adam annamadım jandarma cevırdı hatta turk telekomun arabası sızde ne arıo dıe bıde posta koydu bıze? boyatmaya verdık bıle..
hatta gecen hafta derde su gecısı yaptık benımkı elektrık kestı wıncle sudan aldık vınc de warn ve harıka calısıo..

belki aynından bi tane daha vardır elinde :eek: nasıl memnunmusunuz bu arada

abı alet canavar cıktı ufak tefek ıslemlerı var su an boya ve kaportada bıkac yer var onlar yapılıyo portbagaja sısler takılacak vınc halatı değstırılecek lastıkler pek ıyı değıl ok144 takılacak şnorkel takılacak ..
motoru nıye degıstırdın dıye sordugumuzda eskı motor yetersız kalıyo dedı 2,5 dı 2,7 daha ıyı dedı.. suda bayaa bi zorladık bır sorun yasatmadı ama daha eziyet testimiz bitmedi..

eziyet testini v eyapılanları resimli roman şelinde alsak süper olacak;)

balum buna bı bak.. 5 kapı dızel montero.??

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3188176

berk' Alıntı:
balum buna bı bak.. 5 kapı dızel montero.??

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3188176
fena değilmiş berk, ama benzinliden dizele çevrildiği için pek cazip gelmedi.Müsait bir zamnda bakmayı düşünüyorum ama dizele dönüştürülen daha doğrusu kendi motoru üstünde olmayan araçların şanzuman ayarlarının dişli oranlarının ona göre yapılması gerekiyor bildiğim kadarıyla, bu da sıkıntılı bir iş olsa gerek diye tahmin ediyorum. kısacası orjinal olmayanları tercih etmek istemiyorum.
Birde mart yada en geç sonraki celpte benim de "yaylalar yaylalar" durumu var. biraz askıya aldım bu işleri.

Merhaba Difendar lar hakkında çok güzel bilgiler var bir bakın umarım beğeneceksiniz
http://www.eastcoastrover.com/Defenders.html

defendrin kaloriferi gerekli bakım yapıldığında gayet güzel ısıtıyor...Aracımın kalorifer bölümünü perçinlerinden açmak sureti ile kazanını çıkardım kireç ve pas sökücü ile temizledim 4 kez .İçinden çıkanları görseniz şaşırırsınız. En az yarım kilo kireç çıkdı..Ayrıca 20 yıldan buyana peteklerde biriken sinek ve muhtelif pislikden bırakın hava geçmesini su ve tineri bile geçiremedim.Ayrıca kazan içinden geçmesi gereken hava çürüyen süngerlerin arasından geçiyor.Soğuk havayı ısıtmadan içeriye veriyordu şu anda araç çalışırken el değmiyor ve içinden geçen havayıda ısıtıyor ...Ayrıca radyotörden gelen borularıda temizlemek gerekiyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR