Defender 110 dizel 87 model toplamalık.Son hali resimleri ile.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karakoosh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,606

karakoosh

Kamp III
Yer
İZMİR
İllan çok eskidiği ve fotoğraflarla çok yer kapladığı için yeni ilan vermek zorunda kaldım.Güncel bilgilerle.Fiyat 5000 lira değişmedi , çünkü ekstra masraflar ettim.

merhabalar,araci toplamak icin aldim daha sonra baska bir arac alinca bunu toplatamadim ustada isi birakip kacinca arac yarim yamalak kaldi.

arac 2.5 luk dizel 5 kapi uzun sase yani 110 defenderdir.aracin motoru ufluyor ama calismasinda ve gidisinde bir problem yok yani motor ister ama su an acele degil biraz daha kendini tasiyabilir.tek marsta calisir durumda.

aracin sanzumani calisiyor , arazi vitesi calisiyor, sadece ana sanzumandan yada arazi sanzumaninin birinden hafif bir islik sesi geliyor ben bulmaya calistim ama bulamadim gecislerde sorun yok tum rulmanlarini degistirttim , yanikti eski rulmanlar ondan olabilecegini soylediler.

aracin diferansiyellerinde bir sorun yok bildigim kadariyla

aracin kaportasinin buyuk kismi su an sokuk fakat aracin ustune konulmus sekildedir,yani sokuk toplamak isteyen rahatca arabayi dagitabilir yok ben boyle bineyim diyen alicak anahtari eline sikacak somunlarini.ayrica aracin kaportasi askeriyeden cikan landlerin cogunda oldugu gibi lokal mudahale gerektiriyor, bir kapi saci degismesi gerekli onun icinde aluminyum levha var icinde sadece kesip yerine takabilecek yetenege sahip bir insan gerekli.aracin tavani resimde goruldugu uzere kotu durumda ama ben bunu duzeltirim diyen ustada oldu at bunu cope diyende oldu karar size ait.

aracın son hali resimlerini çektim aracın tavanı alt kısım kapıları yani sac aksam araca monte edildi,ancak toplatmak isteyen için sorun yok da , böyle binsem diye düşünen kapıları ayarlatacak ve silikonluk yerler var.

genel olarak arac su an calisir durumda yuruyebilir hatta arazide bile deneyebiliriz araci , arac cekme belgeli, satisa mani bir durumu yok zaten satisi bir an once verecegim yada parca niyetine olursa hurdaya ayirip verebilirm.

aracin goguslugu ortalama durumda olup sadece km gostergesi calismiyor sanirsam.direksiyonu koltuklari orjinal ,plasik aksami panzalotlari hepsi mevcut,aracin toplanmasi icin gerekli tum malzeme uzerinde sadece toplayip binecek yada isterse bastan asagi toplayacak yeni bir sahibe ihtiyaci var.

aracin fiyati 5000 turk lirasidir, pazarlik yok ,bilgiler burada araci gormek isteyen yada bilgi almak isteyenler karakoosh@yahoo.com dan yada direk bu site araciligiyla ulasabilir turkcell numaram yurtdisinda olmam sebebiyle baska birine yonlendirilmis durumdadir.

aracin on kismi yesil renkli olan arka kismi komple mavidir,arka kismi diger aracimdan sokup aldim,yani endise edilecek bir durum yok aracin sasi ve motor numarasi dogru ve tutarlidir.yesil aracin uzerindeki koltuklari kendi aracima aldigim icin orjinal land koltuklari verilecektir.

ama illa ben sana ulasmaliyim diyene vodafone numaram 0040735 815379 dur.

DSC00961.jpg

DSC00962.jpg

DSC00963.jpg

Ynt: Defender 110 dizel 87 model toplamalık.Son hali resimleri ile.

kola pazarlığa dahil deyil şimdiden söyleyim çay müesseseden. :smiley:))

DSC00964.jpg

DSC00965.jpg

DSC00966.jpg

Aracın farlarını ve sinyal lambalarını bulmayı ümit ediyorum.Fotoda Gördüğünüz gibi benimkilerde kayıp , muhtemelen kaçan kaypak kaportacı bunu bir elektrikçide söktürdü,şimdi elektrikçiyi bulunca farları ve stoplarıda bumuş olacağım. :smiley:)

DSC00971.jpg

DSC00975.jpg

DSC00976.jpg

son resimler kısmetse bir videosunu da çekme niyetim var ouda çekince size ulaştırırım.

DSC00970.jpg

DSC00977.jpg

DSC00978.jpg

Aracin son durumu ;
Aracin su an motorunu calistiramadik, kaportayi duzeltmesi icin ustaya verdim eger bu haliyle ben hemen alayim diyen olursa

GUNCEL FIYAT 4200 lira

kaportasi boyasi bitsin temizcenek olsun oyle alayim diyene 7000 liraya teslim edecegim.Alici rengi kendi sececek.

bu arada parca olarak fiyat sunmak isteyen olursa isimi gorurse hemen parcalayabilirim.

özurlalı' Alıntı:
arac calısır durumdamı ve ne motor var üzerinde son komple fiyat ne olur yazarmısınız...
\

arac calismiyor ozellikle belirttim , araci kullaniyordum ,aldim turgutluya sanayiye teslim ettim 5 -6 aydir orda yatiyordu simdi calismiyor , anlamadik neden , yani calissada motor zaten cok canli degildi , uzerinde orjinal motoru var , 4200 lirada gezenbilir fiyati sahibinden fiyati 4500 ama bir arkadasa soz verdim sali gunu almaya gelecek o gune kadar arkadas icin opsiyonludur.arayanlara da oyle diyorum ondan sonra iki kisi gormek istiyor onlara haber verecegim.onlar olmaz ise eger isterseniz randevulasiriz incelersiniz araci.iyi gunler.

merhabalar,benim sormak istediğim,bu defenderleri takip ediyorum,ve diesel olanlarını motor ömrü,40 ila 60.000km gittiği söyleniyor,bu dizel motor için çok kısa,şimdi asıl soru şu,motor değişikliği nasıl yapılıyor,mtv hangi bazda alınıyor,ben gittim sıfır ısızu koydum,işlem motor a göremi ,yoksa üretim tarihine göremi alınıyor,kasa ve arazi yapıları olağan üstü,ama motor kısmı insanı soğutuyor.bununla ilgi bilgi verirseniz çok sevinirim,saygılar sunarım

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,905
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR