Defender 110 Bijon Aralığı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan haldunak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,512

haldunak

Yeni Üye
merhaba herkese siteye yeni üye oldum.
şu an toplamaya başladığımız 92 model defender için jant seçimine gideceğiz fakat bunların hiç bi yerde jant bijon aralığını, ölçülerini bulamıyorum.
yardımcı olursanız sevinirim. ortaya güzel bir 110 çıkartalım :D

Sn. Haldun Ak Aramıza hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için off-road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Selamlar... saygılar...
Link aşağıdadır :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Ynt: Defender 110 Bijon Aralığı

ya haldun biz buna jant bulamayacağız galiba en iyisi bi flanş yaptıralım yapacak bi şey yok

haldun ak bey jantları 15 düşünürseniz 5 saplamalı krom ve aliminyum jant çok (illaki 16 olsun derseniz çok zor ve bir o kadarda pahalı ) cj-xj gibi jeep modellerinin jantları flanşlı flanşsız uygulana bilir.

neden zor, sahibinden.com da bile var.

CEM50' Alıntı:
haldun ak bey jantları 15 düşünürseniz 5 saplamalı krom ve aliminyum jant çok (illaki 16 olsun derseniz çok zor ve bir o kadarda pahalı ) cj-xj gibi jeep modellerinin jantları flanşlı flanşsız uygulana bilir.

arkadaşım sana allah kolaylık versin çünkü ben tam üç sene aradım tesadüfen uygun fiyata buldum . defenderlara uyan tek jant var oda dicovery 1 jantları çünkü poryası büyük bijon aralığı büyük ölçüsü sanırım 5*165 bu ölçüde hiçbir araç yok. sen eniyisimi karşıda yedpa tiçaret merkezin den kayalar ticareti bul oradan sıfır jantal fiyatları uygun olanlar var telefonu 0216 4711395 orada parça fiyatlarıda uygun allah kolaylık versin ben daha yeni topladım cok uğraştım ama sonu güzel oldu .bütün yorgunluğumu unuttum.

Boşuna aramayın Landrover jantları sadece Landrovere uyar, RR p8 ve disco II freelander jantları farklı on lar küçük aralıklı küçük bijonlu BMW X5 e benziyor, Defender, RR Classic, Discovery I jant ve bijonları ortak, 27 numara kamyon bijonu ;D

Alanayada Suzuki vitara jantlarına göre delik açıp onları takabiliyorlar onun dışında başka alternatif maalesef yok, LR parçacılarından sipariş verirseniz çeşitli türlerde jantları yurtdışından getirebilirler. şahsen ben öyle yaptım yerli jantlardan ucuza geldi.

Selamlar

Ben bu jantları sanıyorum 2005 te 5 adedini 600 ytl ye getirtmiştim, 3 cm offsetli, offset sizleride var, yerli jantlar 6,5 inch uzel 85 ytl + kdv idi. isterseniz özelden adres ve telefon gönderbilirim.

[attachment=1]

Selamlar

disco1_2.jpg

hocam tama aradığım jantlar yollarsanız çok çok memnun olurum neredeyse aramadığım yer kalmadı

slm bu cantları binbir ceşit jant bijonda var istediginiz ölcü deve ofsette yaptıra bilirsiniz isterseniz telini ve adresini verebilirim benim nivadada var bu cantlardan bijon aralıkları sorun degil istediniz rengede boyata bilirsiniz ve cokda saglamlar yurt dışına gerek yok yurdumda var bilginiz olsun

Tama ozaman sorun çözüldü demektir, adres ve telefon verebilirmisiniz.

Selamlar İyi Bayramlar.

firmanın direk linkini vereyim oarada her türlü iletişim bilgileri var yurdun her yerine kargo yla yolıya bili yorlar

http://bijonjant.com/index.html

Mrk. Evren Oto Sanayii Sitesi.
2. Blok No:12
Esenyurt-İstanbul

Telefonlar&Fax:
Tel: 0212 - 672 06 11
Fax: 0212 - 672 95 90

E-Mail:
postmaster@jantbijon.com

Şube:
Dolapdere San Sitesi,
21. Ada No: 24
İkitelli-İstanbul
Tel: 0212 671 60 00

Kenan Çarpışantürk
Cep: 0532 - 244 38 64
E-Mail: kenan@jantbijon.com

Arif Çarpışantürk
Cep: 0532 - 769 00 68
E-Mail: arif@jantbijon.com

bu adreslerden istediginiz bilgiye ve ürüne ulaşa bilirsiniz

herkese iyi bayramlar

çok teşekkür ediyorum inşallah derdimin çaresini bulurum ilginiz için sağolun

discovery-V8' Alıntı:
Ben bu jantları sanıyorum 2005 te 5 adedini 600 ytl ye getirtmiştim, 3 cm offsetli, offset sizleride var, yerli jantlar 6,5 inch uzel 85 ytl + kdv idi. isterseniz özelden adres ve telefon gönderbilirim.

[attachment=1]

Selamlar
bu tarz jant arıyorum ben de...

nereden bulabilirim defender a uygun şekilde?

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,904
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
Ayhnn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.