DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zileli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 373
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 189,033
Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

sait' Alıntı:
bende 89 model range rover classicde kullandım bu motoru. sorunsuz bir motor. yağına suyuna bakmak yeterli oluyor.arazi şanzıman oranı önemli bu motorda. 1.22 şanziman ile yokuşlarda kalkışta biraz zorlanıyordu. Ama sanırım sizin defender da 1,66 oran olmalı. sorun çıkaracağını sanmıyorum.
Sait'im ne yaptın? bence, 1.66 ile araç bağırmaktan kımıldamaz ;-) malum 1,66 çok güçsüz motorlar için. Bence, 1,41 uygun olacaktır. reha

Etiketler

Yine bir operasyon başlamış, takip etmemek ve bilgilenmemek olmaz.

Kolay gelsin, başarılar dilerim.

reha' Alıntı:
Sait'im ne yaptın? bence, 1.66 ile araç bağırmaktan kımıldamaz ;-) malum 1,66 çok güçsüz motorlar için. Bence, 1,41 uygun olacaktır. reha

banada 1,41 daha mantıklı geldi. mevcut 1.66 yı denesin görsün..

Dün siparişini verdiğimiz Nissan"ın debriyaj muhafazası geldi, tornacıda pirizdirek burç yapılıyor bir aksilik çıkmaz ise yarın motor ile şanzumanı birleştireceğiz

zileli' Alıntı:
Dün siparişini verdiğimiz Nissan"ın debriyaj muhafazası geldi, tornacıda pirizdirek burç yapılıyor bir aksilik çıkmaz ise yarın motor ile şanzumanı birleştireceğiz

ya allah bismilah gölgelerin gücü adına

İşte gelen muhafazamız

[attachment=1]

DSC_0343 (Small).jpg

zileli' Alıntı:
Land"ın muhafazasından 2-3 cm kadar uzun.

[attachment=1] ahmet
ahmet kardeşim daha iyi ya motor göğüsten biraz açılır ve daha rahat olur ben harika olacağına tüm samimiyetimle inanıyorum ve sana tavsiyede bulundugum için
ben senden çok merak ediyorum hadi hayırlısı diyelim prizdireği kesmeni önermişlerdi bence şimdi kısa bile kalabilir muhavazanın uzunluğu nedeni ile hadi hayırlısı kolay gelsin
....... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:.........

kolay gelsin gardaş hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar bu arada bu nissan 3000 cc motorun aynısı elimizde mevcuttur sıfır tamirlidir ,,wrangler jeep de takılı idi ama söktük benzinliye dizel işletemiyormuşuz ,,,o yüzden orjinal motorunu taktık ve bu motor da boşa düştü komple vernik sıklmıştı tamir edildiginde ustamız titiz oldugu için her ayrıntısına önem veriyo düşündügümüz fiyat 4000 tl lütfen fiyatı 0 tamirli olarak degerlendiriniz km sini bilmedigimiz motorları 3000 tl ye 3500 tl ye alıyoruz bunuda düşününüz ....saygılar

Marşa basınca bir video koy Ahmet abi, hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Kolaylıklar...

NVR01' Alıntı:
kolay gelsin gardaş hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar bu arada bu nissan 3000 cc motorun aynısı elimizde mevcuttur sıfır tamirlidir ,,wrangler jeep de takılı idi ama söktük benzinliye dizel işletemiyormuşuz ,,,o yüzden orjinal motorunu taktık ve bu motor da boşa düştü komple vernik sıklmıştı tamir edildiginde ustamız titiz oldugu için her ayrıntısına önem veriyo düşündügümüz fiyat 4000 tl lütfen fiyatı 0 tamirli olarak degerlendiriniz km sini bilmedigimiz motorları 3000 tl ye 3500 tl ye alıyoruz bunuda düşününüz ....saygılar

::smiley: ::smiley: ::smiley: hüseyin abi bu konuda fikirlerin nedir 4000 tl diyorlar ::smiley:

DEMİRAL' Alıntı:
ahmet kardeşim daha iyi ya motor göğüsten biraz açılır ve daha rahat olur ben harika olacağına tüm samimiyetimle inanıyorum ve sana tavsiyede bulundugum için
ben senden çok merak ediyorum hadi hayırlısı diyelim prizdireği kesmeni önermişlerdi bence şimdi kısa bile kalabilir muhavazanın uzunluğu nedeni ile hadi hayırlısı kolay gelsin
....... :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:.........

Evet abi eksoz için iyi olacak ama yinede sığmayacak sanırım birazuğraştıracak gibi babam sen bana bırak onu dedi kafam rahat ;D ;D

sword7' Alıntı:
Marşa basınca bir video koy Ahmet abi, hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Kolaylıklar...

Umut iple çekiyorum o anı, motor gelince olduğu yerde çalıştırmıştım yarın atarım o videoyu biraz gürültüllü ama olsun saat gibi çalışıyo hehe.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR