Defender 110 2.5 Dizel

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan t_karakas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,749
Ynt: Defender 110 2.5 Dizel

muratkorkmaz54' Alıntı:
yapılı bir şekilde almak her zamnkinden daha iyi tabiki ama maddi olarak birden bu parayı karşılamayanlarda var o yüzden 3-4 milyara uygun bişey alıp zamnla ve maddiyat olarak fazla kendimizi kasmadan bişeyler yapmak istiyoruz... inanın en çok istediğim şey böyle bir araca sahip olmak ama durumlar pek müsade etmiyor o yüzden toplama tercihi ağır basıyor....
Taksitle araba almak gibi bişey

Etiketler

onun gibi bişey oluyor heralde eeee napalım istenilen şeyi elde edebilmek için her yolu deniyoruzzzzz..........

edaghan' Alıntı:
Valla Mürsel,

Herkes kendi aracını alıp toplamayı tercih ediyor... Hesabını yapan yok. bu aksesuarları ihaleden alacağın bir araca takmaya kalksan 20'den aşağıya çıkmaz. Aracı kaça alırsan al, motor bakımı, yürüyen bakımı, iç döşeme, boya, cam, lastik vs işlerini yapıp arabayı çıplak ama düzgün hale getirmek bile 10 bin lira tutar. arabayı üstüne ekle... bir de vinç, sepet, snorkel, ki hele hele diff kilidi, telsizi ekle. 20'den aşağıya çıkmaz...

Def sahibi olup, aldığı an araziye çıkmak isteyen bir kişiye hazır ve bulunmaz bir fiyata satılan bir araç...

Satılmamış olmasına ben de şaşırdım.

Valla Şaşırmamak elde değil. Ben hem şaşırıyor, hem üzülüyorum. Borcum var diye şartlarımı şimdilik zorlamayım diyorum ama isyan durumundayım resmen.

muratkorkmaz54' Alıntı:
yapılı bir şekilde almak her zamnkinden daha iyi tabiki ama maddi olarak birden bu parayı karşılamayanlarda var o yüzden 3-4 milyara uygun bişey alıp zamnla ve maddiyat olarak fazla kendimizi kasmadan bişeyler yapmak istiyoruz... inanın en çok istediğim şey böyle bir araca sahip olmak ama durumlar pek müsade etmiyor o yüzden toplama tercihi ağır basıyor....

Murat Bey 3-4 milyara nerden bulunuyor. Biri bildiğiniz var galiba. Ben ihelden minumum 5 bin liraya alınabiliyor diye bilyorum. (Tabii kapalı kasalar için konuşuyorum)

bulunabiliyor diye biliyorum birkaç yerden haber aldım bakmaya gidecem yakında sizede bilgi veririm bu konuda

İhalelerde genelde gediklileri belli kisiler oluyor.Eli yuzu duzgun arabayi inanin kimseye birakmazlar :smiley: Malum ekmek teknesi, size aldirmamak icin o arabadan zarar bile etmeyi goze alirlar.TAbi cok hasat olanlar haric.:smiley: Bu yuzden genelde ihale arabalarini belli basli kisiler alir yanlis hatirlamiyorsam ankarada (yanasip) gibi sahibinden comda gordugume gore bu arkadasta kar duzeltme makınası bıle vardı.TAbi ihale sahipleride genelde devamli musterılerını bıraz olsun kollar :smiley:
Selamlar

mürsel bey mke ihalelerinde kaportası ağır hasarlı araçlara pek teklif verilmiyor dün bende mke deki hurdalara baktım bir tanesine yedek parça olarak kullanmak için 1500-2000 TL teklif atmayı düşünüyorum listeye çıkınca

Selam Erhan iki üç ihalede satılmayan arabaları hurda ayırıyorlarmış iki gün önce baktım bizim sivil savunmada Hakan a kupa lazım ama adamlar 1500 den açtıkları arabaları en az 5000 liradan aşağı teklife vermiyor hurdaya ayırıyorlarmış eyer 4000 lira teklif olursa bir ihtimal alırsın trafik tescilli olarak haberleşelim olursa kupasını Hakana dİğer parçalarını sana tabi duruma göre görüşürüz SAYGILAR.

edaghan' Alıntı:
.... Herkes kendi aracını alıp toplamayı tercih ediyor... Hesabını yapan yok. .......

Benim gibi istisnaları unutmayın. Bakın gittim paşa paşa temiz kullanılmış, mekaniği sorunsuz, kaporta boya kısmının makyajına kanmadan aldım Defender'imi, ertesi gün girdim araziye :smiley:

Off-road için alacaklara güzel fırsat, sırf boyası daha iyi diye standart düz dizellere 20,000+ isteyenler varken...

walla bekliyorum, henuz satilmadi :smiley: GErci artik yagmurlar basliyor. Yeni proje yetismez yani satilirsa satilir satilmazsa guzel guzel gezeriz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR