Decathlon Ürünleri Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan halilu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,027

halilu

Ana Kamp
Yer
Eskişehir'de yaşayan Aydın'lı
Merhabalar,

İnternette gezinirken Decathlon.com.tr'yi buldum. Uygun fiyatlı ürünleri var.(Çadır,mat,uyku tulumu, ayakkabı vs.vs.) Bu firmanın ürünlerini kullananlar varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim.

Etiketler
Ynt: Decathlon Ürünleri Hakkında

şuan bir decathlon çadırını inceliyorum,tek kişilik otomatik çadırı.Ama tek katlı olmasından dolayı tereddütteyim,tek katlı çadırlar su geçirebiliyormuş.Ama çadır gayet iyi duruyor.

geçen yıl katrancı kampında katlanabilir sandalye ve şişme yataklarını kullandık gayet başarılı.

halilu' Alıntı:
Merhabalar,

İnternette gezinirken Decathlon.com.tr'yi buldum. Uygun fiyatlı ürünleri var.(Çadır,mat,uyku tulumu, ayakkabı vs.vs.) Bu firmanın ürünlerini kullananlar varsa yorumlarını yazarlarsa sevinirim.

Decathlon genel olarak ürünleri hakkında güzel yorumlar yapılan kalitel ürünleri olan güzel bir firmadır

Forum İstanbul ve Ankara'da mağazası var.

Doğa sporları konusunda carefour gibi bir yer burası. kendi markalarıyla ürünleri var. fiyat performans oranı gayet başarılı. Profesyonel bakımdan çok üst seviye olmasa bile amatör-orta seviye tüketicilerin işini görür çok ama çok ürün var ve hesaplı.

Decathlon iyidir ama ne alacağınızı biliyorsanız. Polar, tozluk, çorap, sırt çantası, yağmurluk vs gibi şeyler zaten sorun çıkartamayacak ürünler. Onun için nereden aldığınızın pek önemi yok. Aşağı yukarı aynı şey oluyor. Ama gidip Decathlon'dan ayakkabı ya da kar montu veya ne bileyim uyku tulumu gibi insanı sıkıntıya sokma ihtimali olan şeyler alınmasını kesinlikle önermem. Decathlon uygun fiyatlardan satabilmek için belli bir kalitede üretiyor ürünlerini. Dağ başında elinizde kalırsa bu tür şeyler çok üzülürsünüz. Bu yüzden bazı ürünlerde kesenin ağzını açmak lazım. Vibram tabanlı, su geçirmez astarlı bir ayakkabı ile, dandik kauçuk tabanlı ne olduğu belirsiz Decathlon ayakkabıları yan yana bile koyamazsınız.

janissary' Alıntı:
Decathlon iyidir ama ne alacağınızı biliyorsanız. Polar, tozluk, çorap, sırt çantası, yağmurluk vs gibi şeyler zaten sorun çıkartamayacak ürünler. Onun için nereden aldığınızın pek önemi yok. Aşağı yukarı aynı şey oluyor. Ama gidip Decathlon'dan ayakkabı ya da kar montu veya ne bileyim uyku tulumu gibi insanı sıkıntıya sokma ihtimali olan şeyler alınmasını kesinlikle önermem. Decathlon uygun fiyatlardan satabilmek için belli bir kalitede üretiyor ürünlerini. Dağ başında elinizde kalırsa bu tür şeyler çok üzülürsünüz. Bu yüzden bazı ürünlerde kesenin ağzını açmak lazım. Vibram tabanlı, su geçirmez astarlı bir ayakkabı ile, dandik kauçuk tabanlı ne olduğu belirsiz Decathlon ayakkabıları yan yana bile koyamazsınız.
Arkadaşlar bu öneriye bende katılıyorum.
Forumda bu başlık daha önce açılmıştı bulamadım, özellikle performansın önemli olduğu ürünlerde, kaliteli markalara yönelmek daha mantıklı.
Decathlondan temin ettiğim yürüyüş sopası (baton) İçindeki kilit malzemesi kilitlemediği için kullanamaktayım ve Decathlon ürünlerinde yedek parça temin etme şansınız da yok gibi bir şey.

Dün yürüyüşte tecrübeli arkadaşlar ile konuştuk. Onlarda teknik olmayan malzemeler için alınıp kullanılabilir dediler. O zaman şöyle diyebiliriz sanırım: Teknik ve hayati olmayan basit ürünler rahatlıkla alınıp kullanılabilir.

Bu haftasonu Decathlondaydım. Avcılık balıkçılık dahil pek çok alanda gerçekten uygun fiyatlı ve çok çeşitli ürünler var. Avcılık bölümünde Goretex botlar da vardı mesela 180-250 TL arasında fiyatlara satılıyordu. Açıkcası profesyonel olarak doğa sporları ile ilgilenmiyorsanız ve haftasonu biraz kırlarda takılayım diyorsanız tabii ki Decathlon ürünleri kullanılabilir ama mesela uyku tulumlarının hepsi yazlık 10-15 derecede kullanılabilecek türden, sakın alıp da kışın kullanmayı denemeyin bence.

geçen sene yazlık uyku tulumu almıştım ordan, eylül ayında kullanmıştım hiçbir sorun yaşamadım.
bir de arkadasımın decathlondan aldığı 2snde açılan çadırını kullanmıştım, gayet kullanışlıydı. kurma toplama derdi olmayan çok pratik bi ürün. 4 senedir kullanıyo bir sorun yaşamamış.
benim için yılda bikaç kere kullanılıcak ürünler alabileceğim gayet uygun fiyatlı bi mağaza, ama gidip te hayati önem taşıyan dalış malzemsi almam ben de.

ayrıca orda satılan havlulardan da çok memnunum, çantada çok az yer kaplıyor ve cabuk kuruyor. tavsiye ederim

Arkadaşlar, bir de birşey soracağım, mağazanın Av Malzemeleri bölümünde Goretex trekking ayakkabıları var. Quaechua marka ayakkabılardan bahsetmiyorum. Diğer ayakkabılara nazaran birazdaha pahalılar. Fiyatlar 160-250 TL arasında. Bu botlardan kullananlar var mı?

boop' Alıntı:
geçen sene yazlık uyku tulumu almıştım ordan, eylül ayında kullanmıştım hiçbir sorun yaşamadım.
bir de arkadasımın decathlondan aldığı 2snde açılan çadırını kullanmıştım, gayet kullanışlıydı. kurma toplama derdi olmayan çok pratik bi ürün. 4 senedir kullanıyo bir sorun yaşamamış.
benim için yılda bikaç kere kullanılıcak ürünler alabileceğim gayet uygun fiyatlı bi mağaza, ama gidip te hayati önem taşıyan dalış malzemsi almam ben de.

ayrıca orda satılan havlulardan da çok memnunum, çantada çok az yer kaplıyor ve cabuk kuruyor. tavsiye ederim

merhaba yazlık ve kışlık çadırlarda şöyle bi durum var yazlık çadırlar yağışsız her alanda yada 3-5 dakka hafif düzeyde yağış alan yerlerde kullanılabilir kışlık çadırdada üzerindeki ibarelere dikkat etmek gerek mesela 3000mm 5000mm gibi yağış ibareleri olur buda 3000mm yağışa kadar çadırın su almayacağı anlama gelir benim hem yazlık hem kışlık çadırım var. yazın akılıyorsanız bu çadırlar kullanılabilir

bi arkadaş bolu aladağlar kampında kar botlarından kullanmışı sordugumda memnunum demişti ama o quecho nun kendi markası bottu eğer fiyatları 160-250 tl civarı ise bu 250-350- tl ye bulabileceğiniz ve uzun zaman kullanabileceğiniz çook daha iyi ayakkabılar var ben böyle bir ürünü dechatlondan almamayı tercih ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.