Davet : İzmir - Konak Belediyesi Fotoğraf Atölyesi Sergisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Nejat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,130

Nejat

Kamp III
Yer
izmir
davet.jpg

Etiketler
Ynt: Davet : İzmir - Konak Belediyesi Fotoğraf Atölyesi Sergisi

Merhaba,

Eskilerden çok özlediğim dostlarımı tararken nette gezenbilir' e üye oldum. Çok da iyi oldu, konular ve etkinlikler tam da bana göre.
İzmir grubunda bulunan Nejat KAT siz misiniz? mesaj sayım 20 ye ulaşmadığından profilinizi göremiyorum. Sizseniz ve Ortaokulu da Fevzi Çakmak OO da bitirdiyseniz çok büyük bir olasılıkla biz çok eski bir arkadaşızdır. :D Lütfen bana yazar mısınız?

Hoşçakalın.

İsmail Bey merhaba

evet Fevzi Çakmak mezunuyum almanca bölümü 75-78 arasıydı sanırım
her ne kadar kişilere bağlı olaylar çerçevesinde ki hatıralar egemen olsa da
sonrası çok detay...girdi yaşamımıza kişiler dahil hatırlamakta zorlanıyorum o yılları

geçen hafta da gene ortaokuldan bir arkadaşın selamı geldi ki hatırlayınca memnun olduğumu gizleyemeyeceğim...

gene de doğru kişi isem hatırladığınız için teşekkür ederim

görüşmek üzere

Merhaba Sevgili arkadaşım,

Ne kadar mutlu olduğumu anlatamam, haklısın söylediğin gibi her ne kadar anımsayabildiğimiz olaylar çerçevesinde de olsa anımsananlar bazen geçmişin sisli anılarından bölük pörçük de olsa bir parça siluet ya da isimler kalabiliyor. O yıllardan anımsadığım bir kaç eski dosttan soyadını hatırladığım sadece sen varsın, sadece üç harften oluştuğundan mıdır? Yoksa çok kullandığımız bir sözcük oluşundan mıdır? Yok yok, galiba bir okul çıkışında annenin bize hazırladığı öğle yemeği, ne yediğimi anımsamıyorum ama çok güzel bir yemek olduğunu anımsıyorum. Yaşıyorsa saygılarımı ilet lütfen. Yazık ki diğer birkaç arkadaşımızın sadece isimlerini anımsıyorum.

Bu arada sergiye gelmeyi çok istedim ancak iş seyahatlerimden dolayı gelemedim. İlk fırsatta görüşebilmek dileği ile...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR