Arkadaşlar merhaba. Bu konuda çok şey duyuyorum. Belki bilen vardır diye buraya yazayım dedim. Dalışın sinüziti patlattığını duymuştum. yurtta kalıyorum. Oda arkadaşım su altı okuyor. Oda aynı şeyi söylerdi hep. Bende de sinüzit var. Geçen doktora gittim. Randevu alamadığım için özele gitmek zorunda kaldım. Gelmişken bi sinüzite de baktırayım dedim. Abarttığım gibi bir şey yokmuş. Dalışla ilgili konu açtım. Doktor çok sert tepki verdi. KBB doktoruydu. Dalışta burundan gelen kan sinüzitin patladığına değil sinüzit duvarında oluşan çatlama sonucudur ve bu zararlıdır dedi. Kanın getirdiği bir kaç ta salgı olabilir dedi. Ama sinüzit patlayacak bir şey değil filan dedi. Aksine sinüziti daha da kötüleştirirmiş. Bugün arkadaşım dalıştan geldi. Ve bir arkadaşının burnundan kan gelmiş kulaklarından filanda. Kulakları kısmı ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Hocalar sinüzitin patladı demişler. Bende dalışın sinüzite iyi geldiğini biliyordum. Ama doktor kafamı karıştırdı. Sizin bilgileriniz nelerdir bu konuda ?