Dalgıç Adayı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nagehanyaşar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,237

nagehanyaşar

Yeni Üye
Yer
İstanbul
Merhaba;
Gezenbilir klübüne yeni katılan bir deniz sevdalısıyım sizler gibi ben de.Dalışa merakım çok uzun bir süredir vardı.Ama maalesef çalışma hayatımın yoğunluğundan dolayı bu tutkuyu hayata geçiremedim.Geçen aylarda forum akvaryumda ufak bir dalış tecrübesiyle bu tutkum iyice arttı.Bu nedenle profesyonel olarak bir eğitim almaya karar verdim.Sizlerden bu konuda desteğinizi rica ediyorum.İstanbul Anadolu Yakası'nda dalış konusunda uzmanlaşmış bir klüpte eğitim almak istiyorum.
Bu arada hoşbuldum ;D

Etiketler
Ynt: Dalgıç Adayı

tbk ve adm aklıma gelen güvenilir yerler , internetten iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

In deep dalış merkezi.
Hakan Tiryaki ile görüşebilirsiniz.
Güvenliğe önem veren duyarlı nadir dalış merkezlerinden biridir.

Fener Kalamış Caddesi Alptekin Sokak Artek Ap. No: 3/2 34726, Fenerbahçe - İstanbul
+90 216 337 2830 | +90 541 337 2830 | +90 536 715 3801
http://www.indeep.com.tr/html/dalis/dalis.html

Ayışığı Dalış Merkezi'nden Abdurrahman Çoşar veya Nilhan Gür ile görüşebilirsiniz.
Klübümüz üyelerinin eğitimlerini vermektedir.
www.ayisigidiving.com

Adres : Bağdat Caddesi İclaliye Ap. 24/4
Kızıltoprak / İstanbul
Ofis Santral : 0 (216) 349 56 89
Ofis Mobil Tel : 0 (541) 349 56 01

Kocaeli Dessast dalış okulunda sizleri de aramıza bekliyoruz :smiley: istediğiniz an istediğiniz saatte ve zaman aralıklarıyla eğitiminizi alabilirisiniz.
iletişim:Alpaslan Kulakaç 0505 665 28 41
Selim Turhanlar 0537 768 38 22 www.dessat.org

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,650
Kaydolan Son Üyemiz
alkocburak

Çevrimiçi üyeler

Geri