Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aarici Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,411

aarici

DOĞAL HAYAT HAYAT DOĞAL
Yer
RİZE
DEĞERLİ ARKADAŞLAR DAIHATSU TERRIOS OTOMATİK MODEL HAKKINDA KULLANICILARDAN BİLGİ RİCA EDECEĞİM PERFORMANSI NASIL İLK 100 İVMELENME 1.5 MOTOR VE OTOMATİK ŞANJIMANA GÖRE TATMİNKARMI VİRAJ KABİLİYETİ NASIL DAYANIKLILIK VE MUKAVAMET NASIL SES YALITIMI NASIL ORJİNAL PARÇA FİYATLARI NASIL VE DAHA VARSA DİĞER TECRÜBELERİNİZ.

Etiketler
Ynt: Daihatsu Terios Silver Otomatik, Nasıl Bir Araç ?..

slm ben terios 1.3 otomatik vites kullanıcısıyım araç gayet sessiz ve kibar arazide kendin biraz olsun kanıtlamış bi araç ama hataları da var mesela ben geçen uludağ göller bölgesine gittim resimlere bakabilirsin çıkamadığı toprak rampalar oldu ama 1.6 niva bile zorlandı onun dışında gayet süper ve tatminkar bi araç devamlı 4x4 olması hasebiyle biraz yakıyor haberin olsu motor ufak diye aldanma hemen yakıt var biraz ama zamanla seveceğin ve binerken zevk alacağın bi araç yükseklikten dolayı biraz virajlara yavaş girmeni tavsiye ederim

aarici' Alıntı:
DEĞERLİ ARKADAŞLAR DAIHATSU TERRIOS OTOMATİK MODEL HAKKINDA KULLANICILARDAN BİLGİ RİCA EDECEĞİM PERFORMANSI NASIL İLK 100 İVMELENME 1.5 MOTOR VE OTOMATİK ŞANJIMANA GÖRE TATMİNKARMI VİRAJ KABİLİYETİ NASIL DAYANIKLILIK VE MUKAVAMET NASIL SES YALITIMI NASIL ORJİNAL PARÇA FİYATLARI NASIL VE DAHA VARSA DİĞER TECRÜBELERİNİZ.

otomatik ile düz arasında fark yok. test sürüşünde her ikisinide kullandım. ilk 100 ivmelenme iyi değil. zaten bekleme. virajda gayet iyi.

ARKADAŞLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDEİM BAHSETTİĞİNİZ BİLGİLER YENİ KASA SILVER VE GOLD MODELİDE KAPSIYOR MU DEĞİL İSE AYNI SORULARI KULLANICILARINA SORUYORUM YARDIMLARINIZI RİCA EDERİM.

evet otomatik vitesler çok rahat ve mauelden farksız hızlanması falan süper bu modeller yeni kasalardamı var benimkisi 2006 model böle yazmıyo hiçbir yerinde

yeni modellerde var evet...hatta en yenileri galaksi malaksi oldu...

2. nesil Terios'ta otomatik viteste hangi konumlar var? D,R,L var galiba. Peki 2 var mı?

2 var evet...dik yokuşlarda araç sürekli vites değistirmesin diye kullanyorsun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR