Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün arkadaşlara merhabalar adım emre enduro kullanıcısı olarak devam eden hastalık şimdide terios aşkıyla pekişti belki araçta tecrübem olmasada motorsiklette az arazi tırmalamadım aranıza katılmak güzel ;D
Eski Terios ' lar için piyasada aksesuar bulman biraz zor. Açıkçası piyasada krom kapı kulbu bile bulamadım. Ebay ' ı tavsiye ederim sana...
İnternetten ebay yaz, açılan sayfaya üye ol. Hem ucuz, hem de istediğin aksesuarı bulabiliyorsun.
sağol tamer abicim gerçi daha önce motoruma epey parça getirmiştim ebaydan gene ebaya kaldık galiba gerçi bulgara baktırcam varsa yedek parça da getittirmeyi düşünüyorum teşekkürler.
teşekkürler evet uzun süre kullanmayı düşünüyorum araçtan memnunum bayram arifesinde aldım ilk başta kararsızdım ama aracı bakmaya gittiğimde işte bu dedim nedeni ise temiz olması nasipse bi 8 10 sene binerim diye düşünüyorum bakarsan bağ olur sözü geçerli
Hayırlısı olsun. Bravo tebrik ederim seni, ben de en az 4 sene kullanmayı düşünüyorum. Daha sonra ya komple bakımdan geçirir kullanmaya devam ederim, ya da Allah nasip ederse şu anki yeni kasaya dönerim...