Daihatsu rocky

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan robot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,403

robot

Ana Kamp
Yer
ANKARA
Merhabalar daihatsu rocky ile ilgili lpg projesi varmı acaba. bugün muanede daihatsu ile ilgili lpg projesi olmadığından onaylanmadı bilginiz varmı bu konuda & ne yapmalıyım ?

Etiketler
Ynt: Daihatsu rocky

sonunda daihatsu rocky 85 model aracı aldık. resimlerini gönderiyorum[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

big_20651064b8t.jpg

big_20651064ryv.jpg

big_206510645ho.jpg

big_2065106425w.jpg

jip 4x4.jpg

ilk resimde babamın arkadaşı ile arabayı çıkarmaya çalışıyoruz önde şaft olmadığından ondan sonra şaft taktırdım[attachment=5][attachment=4]

DSCN0060.jpg

DSCN0062.jpg

DSCN0065.jpg

DSCN0079.jpg

DSCN0081.jpg

Aracınız yaşına rağmen diri gözüküyor. Rocky ve Feroza zaten Daihatsu ' nun göz bebeği araçları. Ağır OFF-ROAD için ideal araçlar. Güle güle kullanın...

Neredeyse İngilizleri aratmayacak formdaymış.
Hayırlı olsun.

teşekkür ederim en iyisi izin olsun şu anda ehliyet almak için çalışıyorum ehliyetten sonra tamamen sökeceğim şasi,motor,kaporta,çamurluklar,kasnak yaylar amartösürleri vb. bakıma alacağım elimden geleni bu araca yapacağım 18 yaşında olsam bile el becerim iyidir en önemliside babam ın bana destek çıkması saol babam... elimden geldiği kadar resimleri ekleyeceğim

Herkese selamlar. yukarda gördüğünüz araçımda bazı sorunlarla karşılaştım şuan için
1. si viteslere geçerken zorlanıyorum bazende geçmiyor öreneğin 2 den 3 geçerken dişliler birbirine sürtüyor ve ses geliyor meçburen yolda yavaşlamam gerekiyor 2 de olduğundan. (iyiki arazi araçıda şanzımanları dayanıyor diğer araçlarda olsa çoktan şanzıman gitmişti) ben debriyaj balatasından şüpeleniyorum formdada bazı araçların sorunlarını okudum çoğunlukla debriyaj ve senkromenc lerden kaynaklandığını öğrendim yinede sizlerinde düşüncelerinizi çözüm yollarınızı öğreniyim dedim
2.si şanzımana ve arzi şanzımanına hangi tür yağ koymalıyım (atm ve arazi şanzımanınada 90 koyduklarını göğrendimde bu araçlar içindemi geçerli oksa farklımı bu land rover kısmında okudum)
kusura bakmayın bütün karşılaştığım sorunları yazıyorum çünkü araçımı iyice öğrenmek istiyorum bir şey olduğunda hemen ustalara koşmayı sevmiyorum kendim yapabildiğim kadarını yapmak gerektiğini düşünüyorum alıpta sür arıza çıktığın tamire ver yaptır tekrar sür yani... bilmiyorum anlata bildimmi ne demek istediğimi ? (ustalara pek fazla güvenim yok.) ankarada bildiğiniz güvenilebilir bir usta tanıyorsanız daihatsu japon oto tamircisi çözemediğim sorunlarda yardım edebilecek. ;)
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim :smiley:

bende de aynı araçtan var şanzıman yağı olarak SAE 80/90 yağ kullanılır kitapçığında yazıyor.

http://www.warfs.org//manuals/92Rocky-MT-Manuels
yukarıda verdiğim linkten daihatsu ile ilgili tüm bilgileri indirebilirsin elektrik-motor-şanzıman-difrensiyal vb.

Teşekkür ederim çok yardımcı olacak keşke biede türkçe kılavuzu yapsalar ne güzel olur

hayır açılmadı ama http://www.warfs.org/ böyle açıldı burdanda daihatsu manuals tıkladığınızda açılıyor pdf dosyaları
alternatörü değiştirmeyi düşünüyorum 100 ah akü için kaç amperlik alternatör gerekir?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR