pelikan
hırs para derken tanrının yarattıklarını ıskalama
arcımı 2007 yılının haziran ayında aldım bir motor sporları kulübümüz vardı ve arcacı test etmek için 8 ayda 100 bin kilometre yaptık üstelik kendi servisini çok az kullanarak bakımını özellikle geciktirdik aracın limitlerini hertürlü yol koşulunda test ettik ülkenin 30 yakın sahil şeridindeki vilayetlerinde aracı kullandık bazı günler ki bu çoğunlukta iki sürücü yemek ve benzin molalarında dahi kontak kapatmadık ve inanılmaz bu ufaklık bizi hiç yolda bırakmadı.aracın sadece tavan bağlantı sorunları var inanın mekanık ve elekronık sistemleri mükemmel ıslak zemın harıci sürüşü toprak ve asfaltta cok iyi bence emsallarının en vefalı ve kişiliği olan türü bu küçük makineye ve onu üretenleri minnetle selamlıyorum .tek kötü yanı antalya servisi berbat.gerci bircok ilde servisi yok ama servisede ihtiyacı olmayan bir arac.bir keresinde bizi göremeyen komyan metrelerce sürükledi bizi sol camlar patladı kapı ezildi aldığı bu ağır darbe onu durdurmadı.her gittiğimiz yerde sevildi özellikle kızlar tarafından çocuklarda bayılıyor bu araca bana göre bu arac bir geçmişten gelmiş bir küçük deli inatcı ve 100 metrede neredeyse rakipsiz bir şeytan yavrusu.size yol maceralarımı anlatmaya devam edeceğim.sevgiler