Ynt: Dağcılıkta Çadır
wawe' Alıntı:
O zaman Anapurna daha baba olur. Çok fark yok zaten fiyat olarak da.
Peki mat olarak illa şişme mat mı kullanmam gerekir?
Edit: Konu te nerelere geldi, başlıktan çıktı ama aradan çıkarayım tecrübelileri bulmuşken diyorum
Açılan konu; doğru konumda ilerliyor,Belirtiğin 3900 ve -25 ler gerçek extrem değerleridir.ve extrem malzemeler almak gerekir .Ne yazıkki bunlarda fiatlı Malzemelerdir.
Çadırı bu değerlere uygun almak yetmiyor,,,Tulum işin içine giriyor,Tulum derken ,,Bot,Mont,winstopper polar,Pantolon,Eldiven.....Gidiyorda gidiyor,,,,,Sonuna geldim derken birde bunları taşıyacağın Çok iyi (BABA ;D ) Çantaya gerek oluyor....Onuda aldın tam tamam diyorsun,BUZ varsa Kask, krampon lazım olur,Krampon alınca Yürüyüş kazması,kazma alınca tırmanış anında emniyet için emniyet kemeri,karabin,,,,hepsini alıyorsun tamam malzemeleri düzdüm deyip rahatlıyorsun ,,,Birinin aklına gelip son saniye golü gibi ya diz boyu karda vardır nasıl yürüyeceksin HEDİK alman şart diyor,,,,,Malkara keşan,,,Hoppala Paşam (Hafiften trakyalılık varda )HAA ben bu soğukta şişme mat kullanmam,Kaz tüyü tulum hafiflik ve küçük hacim olarak tercihim olur,
YA merak ettim 3900 metrede kamp -20 ler nereye gidiyorsun ????,Hangi bölge ? hangi dağ ? hangi ay ?