Dağa Çıkacağım Diyen Çocuk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan turbolinea Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 74
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,264
Ynt: Dağa Çıkıcam Diyen Çocuğu Demir Sopa İle Döven Milliyetçi

Demir sopayı sen de hak ettin artık turbolinea :mad:
Umarım moderatörler bu arkadaşa müdahale ederler. Aksi taktirde forumlarda linç edilen ilk üye olabilirsin.

Şimdi okumama, konuya yazmama özgürlüğün var bık bık bik bik diye yazacak arkadaşlara, evet bu özgürlüğümü aylardır kullanıyorum. Ama baktımki arkadaş, kendi özgürlük alanını genişleterek başkalarının özgürülük alanını gasp etmeye başladı.

Etiketler

Tam okumayacam bir gülme geliyor afedersin....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

camouflage' Alıntı:
Umarım moderatörler bu arkadaşa müdahale ederler. Aksi taktirde forumlarda linç edilen ilk üye olabilirsin.

Şimdi okumama, konuya yazmama özgürlüğün var bık bık bik bik diye yazacak arkadaşlara, evet bu özgürlüğümü aylardır kullanıyorum. Ama baktımki arkadaş, kendi özgürlük alanını genişleterek başkalarının özgürülük alanını gasp etmeye başladı.

ilhami bey aslında arkadaş gelse istanbul a söz veriyorum onu arabayla gezdireceğim. Hemen Bakırköy e götüreceğim. Keşke gelse...

Başlarda ben de kızıyordum cevap veren arkadaşlara ama benim de sabrımı taşırmaya başladı artık provakatif konuşma ve konularıyla...

camouflage' Alıntı:

:( suç unsuru hakaretli bir şey görüyor musun? sadece bu şekilde dövmesi her ne olursa olsun yanlış.sonuçta karşındaki insan...

ve ayrıca konu açamaz mıyım? beni taciz eden sizsiniz.düşüncelerimi paylaşamayacak mıyım? ne yapıyorsam üzerime geliyorsunuz.

turbolinea' Alıntı:
bundan sonra yazmam olur biter...

Yaz Turbo yaz ama, kimsenin gelirini hesaplama, üst sınıf vatandaşım deme, nispet yapar gibi arabanı koymuşsun o araba 50 bin eder deme, vb. ............Bu şekilde davranmazsan kimse sana birşey demez inan, derse de buradaki herkes dikilir karşısına emin ol. Ama sen önce biraz normal olmaya çalış lütfen.

Arkadaşlar
her zaman olduğu gibi, konu yine nerelere gitmiş.. yine "işin" özünü tartışmak yerine, üslup tartışmasına dönüyor.. Lütfen, başlık ve konu içeriğine "yorum" yapalım.. iyi günler dilerim, reha

turbolinea' Alıntı:
bundan sonra yazmam olur biter...

Hah şöyle,
Bak ben yazıyormuyum.
Yedim kafama demir aks çubuğunu, oturdum köşeme şimdi melül melül bakıyom :(

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir'

YavuzÇ.' Alıntı:
Tam okumayacam bir gülme geliyor afedersin....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

abi yemin ediyorum iş yerimde sesli bir şekilde kahkaha attımmm
mutlaka izleyin aynı böyle güldüm :smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=LBkI5Bj0KKg

bulent kocoglu' Alıntı:
Hah şöyle,
Bak ben yazıyormuyum.
Yedim kafama demir aks çubuğunu, oturdum köşeme şimdi melül melül bakıyom :(

nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir'
Abi merak etme, o Defender aksı, kafana bişey olmaz aks kırılır...

umut401' Alıntı:
Abi merak etme, o Defender aksı, kafana bişey olmaz aks kırılır...

Turbo arkadaş gördün mü bak.

Şimdi , ben desemki

Uleeennnn, sen ne demek istiyorsun, yani benim kafam o kadar kalın ki, kafam kırılmaz , aks kırılır.

Veya

daha mulayim baksam;

Hay yaşayasın, demekki defender aksı o kadar zayıf....

Boşuna büyüklerimiz dememiş
"Oku adam ol, baban gibi eşek olma"
"Oku adam ol baban gibi , eşek olma"

turbolinea' Alıntı:
:( suç unsuru hakaretli bir şey görüyor musun? sadece bu şekilde dövmesi her ne olursa olsun yanlış.sonuçta karşındaki insan...
aslında böyle insanlar için demir sopa fantezim daha farklı ama :smiley: öle insanı demir sopayla dövmiycen. o demiri varya onu kişiye monte edicen diyer ucunuda ısıtıcan ellemesin elleyipte çıkartamasın diye .... of neyse :smiley: diyemedim yaa.... :smiley:

mountaineer16' Alıntı:
aslında böyle insanlar için demir sopa fantezim daha farklı ama :smiley: öle insanı demir sopayla dövmiycen. o demiri varya onu kişiye monte edicen diyer ucunuda ısıtıcan ellemesin elleyipte çıkartamasın diye .... of neyse :smiley: diyemedim yaa.... :smiley:
ben anladım :smiley:))))))))))))), bu arada turbo sanal alemde paylaşılan şeyi kişisel tepki oalrak burada paylaştı. Takdir ettim, ta ki burakuysal'ın arabasına laf edene kadar. Biraz daha dikkat edersen turbo rahat iletişim kuracağız seninle.

Yavuz hocam az kaldı. Alacam defender ımı onun resmini koyacağım. Turboya da batmaz böylelikle. Turboya verdiğim cevap ve tarzı için de turbo hariç herkesden özür dilerim. Fakat adamın yazdıkları çileden çıkardı beni. En azından cevabı alınca kapadı çenesini.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende avatar resmimi değiştireceğim, süpermen sonuçta. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR