Selam Millet, geçen gün arkadaşımla Silivriye daha sonra'da Tekirdağ ve sonrası Edirneye gittik 3 gün araç içinde yattık(İstediğimiz alanda sadece arka camlar yarıya kadar açık olarak, genelde karakol yanlarını tercih ettik, hatta polislerede kendimizi tanıtarak).. Arka koltukları yatırıp, üstüne ince bir yatak serdik, hiç bir şekilde dizlerimizi bükmeden duster 'da yatabildik (180 boyunda bir kişiye tam geliyor 185 olsam sanırım biraz bükerim bacaklarımı), eğer bagajınız yoksa bu olay gerçekten çok güzel ki bagaj olsa bile tavana koyulabilir yada ön koltuklara.Ben artık biliyorum ki aracımda rahat bir şekilde uyuyabiliyorum, bunun güvencesiyle, görmediğim gitmediğim şehirlere şu yaz aylarında elimden geldiği kadar da gitmeye çalışıyorum. Harcadığım şeyler sadece gıda maddeleri, biraz tutumlu olursanız yada tüpünüzle ocağınızla dolaşırsanız emin olun ki 5 kuruş cebinizden çıkmaz. Ben bu olayı kışında yapmak istiyorum ama biraz bu konuda tedirginim, soğuk havadan dolayı..
Ayrıca çadır gerçekten çok güzel ancak ve ancak, dış tehdit korkusu biraz hayelleri öteliyor.