1. Haber: Old Man Emu ve Ironman firmaları yakında Duster için süspansiyon kit çıkaracaklarmış
2. Haber: Alman TERRANGER firması Duster için Offroad Kitleri hazırlamış. Yükseltme, Alt Koruma, Lastik ve Özel Yedek Lastik Yeri
Bu emeği ayakta alkışlıyorum. Duster kullanıcılarını niva kullanıcılarına benzetiyorum. Araçlarınızı seviyorsunuz ve gördüğüm kadar ile yapamayacağınız yok.
görüntü süper.dakar gibi yarışlar içinmi hazırlanmış.ümit bey diğer offroad yapıyor diye copy paste ettikleriniz çok amatör,bizim söylemimizle boruyla desteklenmiş araçlardı.bu sanırım ilk profesyonel modifiye.yılbaşı dakarı mı bekliyeceğiz yoksa arada bir yerde boy gösterecekmi,ümit bey bilgi detay lütfen
Cem, bu soruna bir yerde cevap verdim mi verecektim de unuttum mu; hatlar mı karıştı hatırlayamadım.
Sabit değil ama şu portatif vinç işini düşünmüyor değilim. Bir ara ümiterkan bir link vermişti, fiyatı 600-700 civarı idi. Ama portatif vincin kuvveti meselesi var. 3 tondu yanlış hatırlamıyorsam; ama epeyce araştırdım, rivayetler çok. Bazıları çalışmasında sorun olabileceğinden söz ediyor, bazıları aracın elektrik sistemiyle ilgili sorunları dillendirmiş vs. vs. Bu portatif vinç işi çok da sağlıklı olmayabilir.