Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 59,336
Ynt: Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme

Fiyatlar da makul. O zaman ön tarafa birşeyler taktırmanın anlamı yok. Al bi tane portatif vinç; ihtiyaç halinde tak kullan....

Bunu bir kenara not edelim. ;D

Etiketler

Bu yükseltme setlerinden alan var mı? Nerden kaça bulabiliriz?

ugurgarip' Alıntı:
Bu yükseltme setlerinden alan var mı? Nerden kaça bulabiliriz?

Üyelerimizden Kaner Uslu bey size bu konuda yardımcı olabilir. Kullanıcı adı "kaneruslu". İstanbul'da Lada Yetkili Servisidir. Bu da kendi sitesi http://www.kanerotomotiv.com/

Yetkili : Kaner USLU
Adres : Bahçelievler mah.Pendik oto sanayi sitesi no3\d Pendik - İstanbul
İletişim : 0216 375 12 57
Fax : 0216 354 24 42
Mail :kaner@srv.lada-tr.com

abi sağol ya. her soruma hızır gibi cevap yazıyorsun. İstanbula gidmek lazım o zaman. gerçi acil de karar vermemek lazım , gezdiğimiz adamların alayları yüzünden aklıma geldi ama sakin düşünüp karar vermem lazım acaba arabaya bir zararı olur mu, gerçi olsa bu kadar adam takmazdı ama. hayırlısı bakalım.

uğur bey , bu kadar adam takmazdı derken kimleri kastediyorsunuz ?

aracınıza 8-9 cm yükseltme yapmayı düşündüğünüzü yazmışsınız , o kadar yükselten başka duster var mı ki ?

Bagaj,da yer tutmayacak,mı bu vinç araç üstünde hiç olmazsa yer tutmaz öbür türlü başa bela her elini atttığın,da bagaja kablosu vs eline gelir

kyenipazar' Alıntı:
uğur bey , bu kadar adam takmazdı derken kimleri kastediyorsunuz ?

aracınıza 8-9 cm yükseltme yapmayı düşündüğünüzü yazmışsınız , o kadar yükselten başka duster var mı ki ?
bu kadar adam takmazdı derken diğer markaları kastediyorum. ayrıca o kadar yükselten duster tabi ki var, forumdaki fotoları görmediniz heralde

ugur bey , fotoları gördüm ama tüm sayfalara göz atarsanız henüz bu konuda somut bilgi verebilen türk kullanıcı çıkmadı , transilvanya destekli fotolarda ise kullanılan ekipmanlarla ilgili kaynak sadece internet siteleri...

yani o derece yükseltme yaparsanız bir ilk olacak ve sanırım bu konuda öncülük edeceksiniz.

Yaparsanız heyecanla bekleriz testini vs vs...

Kaner bey tebrikler lada,da gösterdiğiniz ustalığı burada,da göstermişsiniz

kaner bey öncelikle tebrikler , warn yazısı ve dacia yazılarına baktığımızda ufak bir asimetri var , düzeliyor mu mecburi montaj noktaları mı orası ?

bir de deneme yapıldı mı , yapıldıysa kaç ton ile acaba ?

Alman forumlarının birinde bulduğum vinçli Duster

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

ümiterkan bey merhaba , yeni üye oldum duster sayfaları pek çok mesajla dolu ama çok alakasız mesajlar da var , bu vinç uygulaması elle tutulabilir bir konu olmuş , özellikle alman montajı , kaç ton kapasite uyar acaba buna ? bir bilginiz var mı , benim dusterım yok ama yeni yıl başından hemen sonra 50-55 aralığı bir hakkım var

Video açılmıyor
Yardımcı olabilirmisiniz...
C.C.
ümiterkan' Alıntı:
Aşağıdaki videonun sonlarında(2dk 36sn) portatif vinç kullanıldığı görünüyor.

http://www.youtube.com/watch?v=qd4_qw33JvU

Vinçle ilgili bilgi: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67777

Ümit bey açmışşınız benim bile haberim yok, çok güzel bir uygulama doğrusu, hatta mükemell..

SON KONULAR - FORUM