Dacia Duster Sahipleri Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 720
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 250,159
Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi

Açıkçası almayı ciddi ciddi düşündüğüm halde bu durum beni dacia dan olabilidiğince sovuttu . Zaten suv tarzı bir araç mı yoksa pick up mı alalım derken bunun üzerine pick up a yöneldik . şu an arayış içindeyiz ancak şunu söyleyebilirm ki bu tür satış politikalarıyla dacianın zaten zayıf olan imajı daha da zayıflamaya neden olur .

Etiketler

megabyte' Alıntı:
Açıkçası almayı ciddi ciddi düşündüğüm halde bu durum beni dacia dan olabilidiğince sovuttu . Zaten suv tarzı bir araç mı yoksa pick up mı alalım derken bunun üzerine pick up a yöneldik . şu an arayış içindeyiz ancak şunu söyleyebilirm ki bu tür satış politikalarıyla dacianın zaten zayıf olan imajı daha da zayıflamaya neden olur .

Bazen bayiler böyle uyuzluklar yapabiliyorlar, başka bir bayi ise tam tersi süper indirimler yapabiliyor. Sitedeki normal fiyatları baz alarak size yapılan indirim en çok nerede yapılmışsa oradan almakta yarar var. ÖTV indirimiyle gerçekten vaçgeçilmeyecek bir fırsat

umiterkan' Alıntı:
Bazen bayiler böyle uyuzluklar yapabiliyorlar, başka bir bayi ise tam tersi süper indirimler yapabiliyor. Sitedeki normal fiyatları baz alarak size yapılan indirim en çok nerede yapılmışsa oradan almakta yarar var. ÖTV indirimiyle gerçekten vaçgeçilmeyecek bir fırsat

Şu an sitede hesapladığım fiyat 44.500 tl anahtar teslim fiyatı . Bunun ötv indirimlisini ben nasıl hesaplayabilirim bir bilginiz var mı acaba ? Bilidğim kadarıyla araçın tüm vergiler hariç hali üzerinden bir hesaplama yapılabiliyor . Bu konuda bilginiz var mı acaba ?

megabyte' Alıntı:

Valla sayın megabayt, açıkçası ben kazıklandım. Yani bayi kârından pek bir indirim de yapılmadı. Üstüne üstlük, ben arabayı aldıktan sonra da 1000 Tl indirim oldu toplam fiyatında.

Gelelim bahsettiğiniz imaj sorununa.

O bizim değil Daciacıların sorunu. Dacianın güçlenmesi bize bir yarar sağlamaz. Duster iyi gitsin yeter. ;D

megabyte' Alıntı:
Şu an sitede hesapladığım fiyat 44.500 tl anahtar teslim fiyatı . Bunun ötv indirimlisini ben nasıl hesaplayabilirim bir bilginiz var mı acaba ? Bilidğim kadarıyla araçın tüm vergiler hariç hali üzerinden bir hesaplama yapılabiliyor . Bu konuda bilginiz var mı acaba ?

Sayın megabyte Bey, benim de bir arkadaşım ÖTV indirimiyle almak istiyordu, yaptığı tek şey Rize'deki bayiyi arayıp şu şu özellikteki Duster'ı kaça alabilirim diye sormak oldu, ama verilen fiyatı hatırlamıyorum. Yapmanız gereken şey yaşadığınız yerdeki bayi veya başka bir yerdeki bayiyi telefonla arayıp şu şu aracı ÖTV indirimiyle almak istiyorum bana ne kadara mal olur diye sormanız, en düşük fiyatı nereden almışsanız oradan da aracı alırsınız. Hatta ÖTV indiriminin ne kadar olduğu başka araçların bayilerine veya Emniyet'te Trafiğe sorabilirsiniz. Ama en iyisi bayiye sormak en ucuzu veren yerden aracı almak.

İşte malum bayilere güven olmuyor diye ben hesaplayayım dedim neyse bakalım duster mı alacaz başka birşey mi ...

ötv 1600cc hacmine kadar %37
2000cc // // % 60
2000 üstü % 84

Not bu yüzdeler aracın ham fiytatına eklenmiştir

umiterkan' Alıntı:
Hayırlı olsun hemşerim, güle güle kullanın. Rize'ye geldiğinizde görüşelim, hemşeri sayılırız ;)

Eyv. saolasın hemşo.Bu yaz kısmetse memleket havası almaya gelecem duster la :D

Vallahi bende bu gün itibariyle isuzu d-max imi aldım :smiley: Dacia bölümünde biraz garip kaçtı ama o dacia ya nispet olsun .

megabyte' Alıntı:
Vallahi bende bu gün itibariyle isuzu d-max imi aldım :smiley: Dacia bölümünde biraz garip kaçtı ama o dacia ya nispet olsun .

Yeni kamyonetiniz hayırlı olsun, kazasız sürüşler dilerim ;)

megabyte' Alıntı:

Hayırlı olsun arkadaş. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

De.... Dacia firması bizim değil ki. Dacia almamandan ne kâr ettik ne zarar. Alsaydın da yine aynı olacaktı. 8)

olguncandan' Alıntı:
Hayırlı olsun arkadaş. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

De.... Dacia firması bizim değil ki. Dacia almamandan ne kâr ettik ne zarar. Alsaydın da yine aynı olacaktı. 8)

Teşekkür ederim .

Size değil zaten dacia ya nispet olsun dedim . Bölümün dacia olmasında mütevellit dacia şirketine gönderme yapayım dedim . SAnırım yanlış anlaşıldım . Sizden bir alıp vermediğim yok :smiley:

Ben hem yeni üyeyim . Hemde yeni dacia sahibi ocak ayı ilk haftası araba elime geçti.
duster laurette look paket 4X2 beyaz

1.umiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS ASR ESP 4AİRBAG)-RİZE
2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureata 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA
3.akirafes Duster 4x2 1.5 dCi-İSTANBUL
4.serkanefe Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG + GÜVENLİK PAKETİ, DERİ DİREKSİYON VE VİTES, LOOK PAKET - SİYAH RENK + PARK SENSÖRÜ -İSTANBUL
5.olguncandan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS ASR 2 AİRBAG - Siyah)-DENİZLİ
6.vizyon22 Duster 4x4 1.5 dCi
7.ttamer (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG + GÜVENLİK PAKETİ, DERİ DÖŞEME, DERİ DİREKSİYON VE VİTES, LOOK PAKET - SİYAH RENK) - ANKARA
8.mogaba Duster 4x4 1.5 dCi-
9.montanes Duster 4x4 1.5 dCi
10.hakan2842 Duster 4x4 1.5 dCi-GİRESUN
11.rgulseven (Dacia Duster 1.5dCi 85 bg Laurette Look Paket 4X2 Beyaz)-İSTANBUL
12.off road runner (Dacia Duster 4x2 1.5 dCi) - Aslında ANTALYA'da oturuyorum ama şu anda bir yıl için DENİZLİ'de yim.
13.eczsedat (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, beyaz+look paket+esp asr+güvenlik paket+deri direksiyon)-KAHRAMANMARAŞ
14.cefax (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi+beyaz+laurette + look paket + güvenlik paketi + deri döşeme + park sensörü + orjinal 7 konçlu kablo ile çeki demiri)-İZMİR
15.xmen0334 (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG - beyaz renk)-İSTANBUL
16.esattas (Dacia Duster 4x2 1.5dCi 85 bg Laurette Look Paket 4X2 Beyaz+ORİJİNAL ALARM+5 Lİ CAM KALDIRMA+ÖN ARKA CAM RÜZGARLIKLARI-İSTANBUL
17.Skinner (Dacia Duster 4x2 1.5dCi 85bg )-İSTANBUL
18.eastblood(Dacia Duster 4x2 1.5dCi 85bg Laurette, Beyaz)
19.surimsine Hikmet Çataklı (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp-Gri)
20.surimsine-2 Zeynel Abidin (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp-Beyaz)
21.alphard (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR ESP, 4AIRBAG + GÜVENLİK PAKETİ, DERİ DİREKSİYON VE VİTES, LOOK PAKET - KAHVERENGİ)-HATAY
22.Orkojet (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp)
23.atam (Dacia Duster 4x2 1.5dCi 85 bg Laurette)
24.mmmbyt (Dacia Duster 4x2 1.5dCi 85hp, Look Paket, Deri direksiyon, Laurette)-Antalya
25.uckunserkan (Dacia Duster 4x4 1.5dCi)
26.foGGY (Dacia Duster 4x4 1.5dCi)-Isparta
27.lazOTTO (Dacia Duster 4x2 1.5dCi 85hp Laurette, Look Paket - BEYAZ) - İSTANBUL
28.deeppitane (Dacia Duster 4x2 1.6 Ambiance)
29.erdoganv (Dacia Duster 4x2 1.5dCi 85hp, Look Paket-Beyaz)

Hayırlı Olsun Erdoğan Bey, güle güle kullanın kazasız sürüşler dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR