Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,353
Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

Ben aracı babam adına ötv indirmiyle aldım. (allah kimseyi bu indirimden faydalanacak duruma düşürmesin) Metalik renk hariç full paket. Asr Esp, full deri döşeme paketi, güvenlik paketi, look paket, macera paketi ve montajı, cenmax park sensörü ve montajı, orjinal duster yazılı kaucuk paspaslar, krom eksoz ucu, trafik seti sigortası banrolü plaka masrarı hepsi dahil fiyatı 37750.

Kasko sigorta da kendi bünyelerinde varmış ya aksigorta ya da axa oyak olacak dedim axa oyak daha ucuz cıktı 895 liraya kaskosu yapıldı.

Ötv indirimiyle almamış olsaydım 49800 aracın fiyatı 1600 lira macera paketi montaj dahil. 150 lira park sensörü montaj dahil. Araç fiyatı 51550.

Toplamda 800 lira indirim aldım. Bana 50750 ye gelmiş olcaktı.

Araç Muğla merkez Kutay Otomotivden alındı.

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

basrail' Alıntı:
Ben aracı babam adına ötv indirmiyle aldım. (allah kimseyi bu indirimden faydalanacak duruma düşürmesin) Metalik renk hariç full paket. Asr Esp, full deri döşeme paketi, güvenlik paketi, look paket, macera paketi ve montajı, cenmax park sensörü ve montajı, orjinal duster yazılı kaucuk paspaslar, krom eksoz ucu, trafik seti sigortası banrolü plaka masrarı hepsi dahil fiyatı 37750.

Kasko sigorta da kendi bünyelerinde varmış ya aksigorta ya da axa oyak olacak dedim axa oyak daha ucuz cıktı 895 liraya kaskosu yapıldı.

Ötv indirimiyle almamış olsaydım 49800 aracın fiyatı 1600 lira macera paketi montaj dahil. 150 lira park sensörü montaj dahil. Araç fiyatı 51550.

Toplamda 800 lira indirim aldım. Bana 50750 ye gelmiş olcaktı.

Araç Muğla merkez Kutay Otomotivden alındı.

Hayırlısı olsun, güle güle binin!ÖTV indirimi için acaba % kaç özürlülük oranı istiyorlar?Ablam özürlü ve yanılmıyorsam ya %70 yada %80 civarı idi.

mthymus' Alıntı:
Aracımı bugün teslim aldım. Satın almadan önce bir kaç bayi ile görüştüm. Çoğunluğu yok çekiyor, kırk dereden su getiriyor.
2011 model Duster Laureate 1.5 dCi 110 - 4x4, metalik renk harici tüm opsiyonlar dahil 48000 TL. Hediyeler; trafik sigortası, orjinal paspas ve krom egzoz ucu, trafik seti ile Ziebart koltuk koruma.
Çeki demirini Ateş Otomotiv den temin ettim(Maltepe) İspanya üretimli sabit kafalı çeki demiri ile Bosal elektrik tertibatı montaj, proje ve vergi dahil 1000 TL.
Kredi kullanacak varsa en uygun bulduğum Deniz Bank taşıt kredisi: Oranı 0.96. 500 TL kredi dosya masrafı ile yıllık 80 TL hayat sigortası ve kasko zorunlu.
Trafik sigortası; Axa, 266 TL.
Kasko; sigortam.net tarafından 1160 TL(10 Taksit), Başak sigorta.

Burada(İstanbul) samimi olduğumuz ve yıllardan beri müşterisi olduğumuz satış müdürleri bile bu fiyatı bize yapmıyorlar.Aracınızı hangi bayiiden aldınız acaba?

Özürlülük oranı en az yüzde 90 olmak zorunda velizar.

velizar' Alıntı:
Burada(İstanbul) samimi olduğumuz ve yıllardan beri müşterisi olduğumuz satış müdürleri bile bu fiyatı bize yapmıyorlar.Aracınızı hangi bayiiden aldınız acaba?

Referans noktası olarak bu başlığın ilk mesajında 2011 model dizel 4*4 ve opsiyonların tamamı dahil 48000 TL fiyat var. Sanırım bu taban fiyat. Ben bu rakamdan 400 TL fazlaya satın aldım. Satın aldığım tarih temmuz ayının son iş günü idi. Pazarlıkta kaporayı (ÖTV bedelini) hemen vereceğimi belirtmiştim.

Telefon açıp bayilerin son fiyatlarını araştırmak tanıdıkların verdiği fiyatlardan daha uygununu bulmamı sağlamıştı.

denizli dacia bayisi sadıkoğlu 1.5 dci 4x2 look paket+deri direksiyon liste fiyatı olan 41850 den aşağı nuh diyo peygamber demiyo....bunların karnı tok sanırım..hediyesi de sadece park sensörü..bakalım yıl sonunu beklicem..diğer bayilerde de mi aynı durum aacaba

Dacia Duster 4x2 Ambiance
Metalik Renk (Siyah), Klima, Çift Airbag, ABS
+ Trafik Sigortası (öncekinden zeyil + 100 tl)
+ Full Kasko (800 TL, Ergo Sigorta)

Toplam : 39,200 TL

Araç ile birlikte Aselsan marka 6inç Navigasyon Hediye ettiler,
Ayrıca araç ile bilrikte iilkyardım seti, yangın söndürücü vs olan birde çanta teslim ettiler

Daha sonra araca 90 TL'ye sesli-görntülü navigasyon,
Ön koltuk kolçağı (65 tl montaj dahil)
direksiyon simidi kılıfı (10 TL) aldım

27.01.2012.alış. duster 1.5.dci.110.ps.4x4 laureta-look pak.güv.pak.deri koltuk... 52.500.tl. +kasko 1.100.tl. toplam 53.500.tl. gibi... kahverenk... takas+25.000.kredili alış... takastan dolayı fiyat orta şeker... bayii için iyi fiyat... hayırlısı... ;)

güvenlik pakedi mutlaka gerekli diye düşünüyorum , bunun dışında look pakedi almasaydım da olurdu diyen var mı , ya da aracınızda en çok keşke şu olsaydı dediğiniz nedir acaba ? yani 4x4 olmak kaydıyla boş araç alıp aradaki farkla kendiimize göre aracı doldursak daha mı iyi olur dersiniz ? ne biliim ön göğüs karbon kaplama yapılabilir sonradan , ekstra aydınlatma konur , kromajlı kapı kolları vs ?

s.forester' Alıntı:
güvenlik pakedi mutlaka gerekli diye düşünüyorum , bunun dışında look pakedi almasaydım da olurdu diyen var mı , ya da aracınızda en çok keşke şu olsaydı dediğiniz nedir acaba ? yani 4x4 olmak kaydıyla boş araç alıp aradaki farkla kendiimize göre aracı doldursak daha mı iyi olur dersiniz ? ne biliim ön göğüs karbon kaplama yapılabilir sonradan , ekstra aydınlatma konur , kromajlı kapı kolları vs ?
Aslına bakarsanız Duster çok satıyor. Bu sebepten ne varsa onu almak zorunda da kalabilirsiniz. Çok bunu alıyım bunu almıyım gibi planlar yapmayın bence. Almaya karar verdiğiniz dakika gittiğinizde ne var ne yok esas o zaman karar zamanı olacaktır. Birde istedikleriniz konusunda ısrarcı olun. Mesela renk konusunda, önce ne varsa ellerinde onu satmaya çalışıyorlar sizin istediğinizden çok. Bunu almam deyince sizin istedikleriniz çıkmaya başlıyor ortaya. ;) Bu arada hatırladığım kadarıyla mesela 4 x 4 110 HP alırsanız, look paketsiz alamıyorsunuz zaten çünkü gelmiyor.

sayın monti teşekkür ederim ama ben sıfır al(a)mayacağım , dolayısı ile 2 eldeki seçenekler arasında paketli mi olsun , şu versiyona 1.000 tl fazla vermeye değer mi gibi seçeneklerim var. o yüzden boş 4x4 mü alsam diye düşünüyorum

s.forester' Alıntı:
sayın monti teşekkür ederim ama ben sıfır al(a)mayacağım , dolayısı ile 2 eldeki seçenekler arasında paketli mi olsun , şu versiyona 1.000 tl fazla vermeye değer mi gibi seçeneklerim var. o yüzden boş 4x4 mü alsam diye düşünüyorum

Öncelikle Şu özelliklere her şey değer 4x4 ABS+ESP+ASR+ güvenlik paketi gerisi size kalmış.. Bu arada 0 almanızı tavsiye ederim.

Neden illa ki sıfır diyorsunuz ?
bu arada güvenlik ve 4x4 tabii ki kesinlikle olmalı zaten.

ıkıncı eli çok temizse alın, 1000-2.000.fazla olsun full olsun bence... çünkü orjınaliyle aynı olmayabilir vede masraf yakın olur... ayrıca uğraşma ve araştırma derdi olmaz... takdir alıcının sonuçta... ;)

full olsun derken mesela neler farkediyor ?
(deri direksiyon kaplaması , ön ahşap haricinde.)
4x4 ve güvenlik pakedini zaten aldığımı da varsayarak , donanımlarda ne farklılıklar kalıyor mesela ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR