Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,353

ümiterkan

Zirve
Yer
Rize
Yeni Dacia Duster almak isteyenlere yardımcı olur diye aldığımız araçlar için ne kadar ücret ödedik, hangi paketleri satın aldık, ne zaman ve nereden satın aldık, Kasko ve Sigortasını nerede ve kaça yaptık. Aksesuarlarına ne kadar para ödedik, ne kadar indirim aldık, hediye olarak neler verdiler gibi bilgileri burada paylaşırsak çok yararlı olacaktır kanaatindeyim.

Saygılarımla...

Benim Maliyet Tablom

Aracım: Dacia Duster 1.5 dCi 4x4 110hp

1-Haziran sonu 2010'da aracımı sipariş verip 19 Ekim'de teslim aldım.
2-500TL ileri teslim olduğu için indirim aldım.
3-Metalik Renk, Look Paketi, Güvenlik Paketi, Deri Döşeme Paketi, ESP ve ASR paketlerini satın aldım.
4-Ek olarak Görüntülü ve Sesli Park Sensörü satın aldım. (Hediye olarak aldım ama 100TL ödedim)
5-Toplam 48.000TL ödedim.
6-HDI sigortadan full kasko yaptırdım, 1120TL ödedim. (Tanıdık İndirimi ile...)
7-Sigortasına 100TL gibi bir fiyat verdim tam hatırlamıyorum bakmam lazım.
8-Rize Yazıcıoğlu Renault Bayisinden aracı satın aldım.
9-Aksesuar şu anda yok.
10- Trafik ve İlk Yardım Seti, Orjinal Halı Paspaslar ve Orjinal Krom Egzost Ucunu da hediye ettiler

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

Maliyetim şöyle (ümit gibi tek tek hesaplamadım)

Olmayanlar: Güvenlik paketi, deri aksamı, ESP

Bu haliyle liste fiyatı 46.100 tutuyordu.

Alış: 45.500 TL (renk metalik)

Kasko : 1000 TL

Plaka, mali sorumluluk filan şirketten.

Park sensörü (görüntülü/sesli) : 140 TL (Bunu pazarlıkta unuttuğum için sonradan maliyetine taktılar. (Gerçekten maliyet değil galiba)

Orijinal paspaslar unutuldu, yarın söke söke alınacak. ;D

Trafik seti alındı.

Görünen o ki, zatım indirimsiz almış olmuş.

Araç Denizli Sadık Otomotivden alındı.

Ynt: Dacia Duster Maliyet Tablosu (Araç Bedeli+Kasko+Sigorta+Paketler+Aksesuarlar)

Duster 4x4 laureata ABS - 2 hava yastığı var renk opak beyaz esp asr deri koltuk yok.
Aracın fiyatı: 43400+850 kasko axadan taplam: 44250 tl ye geldi. Aracımı 29 temmuzda teslim aldım.

Arkadaşlar 17 kişi olduk ama maliyetler için kimsede ses yok, bedavaya aldılar herhalde :D

umiterkan' Alıntı:
Arkadaşlar 17 kişi olduk ama maliyetler için kimsede ses yok, bedavaya aldılar herhalde :D

1-Duster Laureate 1.5dCi 85 bg 4x2 BEYAZ +LOOK PAKET+TRAFİK SİGORTA DAHİL 37.500 TL
2-CENMAX PARK SENSÖRÜ SESLİ SERVİSTE TAKILDI ORJİNAL(107 LİRA)
3-KOL DAYAMA (DAHA GELMEDİ) HERHALDE BELEŞ :smiley:
4-KASKO BİLMİYORUM ZEİL YAPILDI FARK VERDİM AMA YILLIK NE KADAR TUTACAK MART SONU BELLİ OLUR HERHALDE

1-Duster Laureate 1.5dCi 85 bg 4x2 BEYAZ +LOOK PAKET+TRAFİK SİGORTA DAHİL 37.500 TL
2-CENMAX PARK SENSÖRÜ SESLİ SERVİSTE TAKILDI ORJİNAL(107 LİRA)
3-KOL DAYAMA (DAHA GELMEDİ) HERHALDE BELEŞ :smiley:
4-KASKO BİLMİYORUM ZEİL YAPILDI FARK VERDİM AMA YILLIK NE KADAR TUTACAK MART SONU BELLİ OLUR HERHALDE

olguncandan' Alıntı:
Maliyetim şöyle (ümit gibi tek tek hesaplamadım)

Olmayanlar: Güvenlik paketi, deri aksamı, ESP

Bu haliyle liste fiyatı 46.100 tutuyordu.

Alış: 45.500 TL (renk metalik)

Kasko : 1000 TL

Plaka, mali sorumluluk filan şirketten.

Park sensörü (görüntülü/sesli) : 140 TL (Bunu pazarlıkta unuttuğum için sonradan maliyetine taktılar. (Gerçekten maliyet değil galiba)

Orijinal paspaslar unutuldu, yarın söke söke alınacak. ;D

Trafik seti alındı.

Görünen o ki, zatım indirimsiz almış olmuş.

Araç Denizli Sadık Otomotivden alındı.

Değerli Olgun bey,

Maalesef bana da satıcı bayi Ankara-Neziroğlu orijinal paspas yerine LOGAN paspası verdi. MAIS'le görüştüm, aracı maalesef orijinal paspas ile ithal etmiyorlarmış :((( Bayinin elinde ne tür fazladan paspas varsa onu koyuyorlarmış.

Siz acaba alabildiniz mi bu orijinal paspaslardan? (Normalde parayla satıyorlarmış)

Duster Laureate 1.5 dCi 85 bg 4x2 Siyah + LOOK PAKET + TRAFİK SİGORTA + PLAKA MASRAFI vs dahil toplam 39.400 civarına geldi...

Sanırım biraz pahalıya aldım :( Recep beyin 37.500 e aldığını görünce çok üzüldüm kendi adıma, benimki siyah olduğu için metalik farkı var 400 ytl sanırım öyle bile olsa 1.5 milyar pahalıya almışım... Not : 2 Şubat 2011 de aldım...

İnternet satış fiyatıda : 39.800

uzklr13' Alıntı:
Duster Laureate 1.5 dCi 85 bg 4x2 Siyah + LOOK PAKET + TRAFİK SİGORTA + PLAKA MASRAFI vs dahil toplam 39.400 civarına geldi...

Sanırım biraz pahalıya aldım :( Recep beyin 37.500 e aldığını görünce çok üzüldüm kendi adıma, benimki siyah olduğu için metalik farkı var 400 ytl sanırım öyle bile olsa 1.5 milyar pahalıya almışım... Not : 2 Şubat 2011 de aldım...

İnternet satış fiyatıda : 39.800
hiç üzülmenize gerek yok çünkü ogünden bugüne araca 600 tl zam geldi 400 tl personel indirimi aldım aracı bugun alsak 38.500 metalik renk 400 =38.900 yapar bi 500 fazla olmuş ama oda bölgeden kaynaklanıyordur.

Dacia Duster 4x2 1.5dCi 85hp Laurette, Look Paket - BEYAZ 1 ay önce 37500'e aldım.Yanında sadece trafik seti verdiler.

haz 2011 liste fiyatına 500tl zam gelmiş..
http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=146

duster_haz_11.JPG

TTamer' Alıntı:
Değerli Olgun bey,

Maalesef bana da satıcı bayi Ankara-Neziroğlu orijinal paspas yerine LOGAN paspası verdi. MAIS'le görüştüm, aracı maalesef orijinal paspas ile ithal etmiyorlarmış :((( Bayinin elinde ne tür fazladan paspas varsa onu koyuyorlarmış.

Siz acaba alabildiniz mi bu orijinal paspaslardan? (Normalde parayla satıyorlarmış)
bizde de "sandero" paspasları var. Orjinallerinin olmamasına üzüldüm, ilk servise gidişinde hediye almayı düşünüyordum.

Aracım: Dacia Duster 1.5 dCi 4x4 110hp metalik renk ve deri döşeme hariç..

1- Mart'ın ilk haftası aracımı sipariş verip 10 Mayıs'da anahtar teslim 46.750 TL'ye teslim aldım..
2- Anadolu sigortadan 100.000tl karşı tarafa ödeme teminatlı+full (hasarsızlık indirimi sonrası) 900TL'ye kasko yaptırdım..
3- 3.200TL'ye aksesuar yaptırdım(işcilik dahil)..
4- 100TL'ye Plus car boya koruma ve ön cama yağmur kaydırıcı yaptırdım..
5- Trafik ve İlk Yardım Seti, Orjinal Halı Paspaslar,Orjinal Krom Egzost Ucu,Ekranlı Park Sensörü ve Parrot Telefon kiti hediye ettiler..
6- Kocaeli Ernaz Bayisinden aracı ve aksesuarları aldım..

benim araç temmuz ayında gelecek bayiden fiyat teklifi almıştım.fiyatlara gelen zamdan ben etkileneck miyim bilen arkadşlar cevaplarsa sevinirim.

abdullah ince' Alıntı:
benim araç temmuz ayında gelecek bayiden fiyat teklifi almıştım.fiyatlara gelen zamdan ben etkileneck miyim bilen arkadşlar cevaplarsa sevinirim.

ben anlaştığım da araç 46 liraydı mayısta 48 oldu.. pazarlıkla 46750de bitti.. eğer yüksek zam gelirse fatura da kesilmediyse etkilenirsiniz..

valla az önce bayideki termsilciyle görüştüm sizi etkilettirmem gerekli kollaylığı gösteririm dedi.gelince göreceğiz artık.bir de 4x4 versiyonunun en fullü türkiye gelmeyecek dedi o biraz düşündürdü beni...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri