Dacia Duster Ironman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,724

ümiterkan

Zirve
Yer
Rize
Değerli arkadaşlar, bu konuyu ayrı bir başlıkta duyurmak istedim, diğer konular içerisinde kaybolmasın. Daha önce farketmiş olduğunuz üzere yurt dışında Romanya'da satışı olan ironman4x4 yükseltme kiti ile ilgili yazışmalarımız sonuç verdi. Türkiye'de ironman4x4 firmasının distribitörü olan HUMA OTO firması Dacia Duster'ın 45mm heavy duty yükseltme kitini 1 aya kadar Türkiye stoklarına alacaktır, tüm 4x4 Dacia Duster kullanıcılarına hayırlı olsun :smiley: İlgi ve alakalarını eksik etmeyen Huma Oto'ya çok teşekkür ediyoruz.

Kit içeriği:
12747GR Ön Amortisör x2
REN01B Ön Helezon Takımı x1
12748GR Arka Amortisör x2
REN002B Arka Helezon Takımı x1

Satış sitesi: http://www.humaoto.com/Dacia-Duster-Yukseltme-Kiti-35mm,PR-959.html

pr_01_959_max.jpg

Etiketler
Ynt: Dacia Duster İronman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta

Güzel haber gerçi fiyat biraz yüksek ama tek ve ilk olmasının alıcı için dezavantaj satıcı için avantaj durumu

Hadi hayirlisi
Tesekkurler huma oto adnan bey

Bir de pakette camber ayar vidalarinin olmasi gerekli o da dahildir herhalde pakete

JUNİOR' Alıntı:
Bir de pakette camber ayar vidalarinin olmasi gerekli o da dahildir herhalde pakete

+1

bildiğim kadarıyla g.vitara kitlerinden çıkmıyor sonradan uğraşıp yurtdışından getiriyorlar, aklınızda olsun.

fiyatta 2 yay 4 amortisör için fazla geldi bana, eminim vergi ve kar' ı koyunca bu tutarları buluyordur ama değermi? bilemedim.

Ali bey servisi arayip on arka hem yay hem amortisor fiyatlarini ogrenirsek kiyaslama yapabiliriz orjinalde kac para acaba

Arkadaşlar geri görüş lambası tek ampul olduğu için köy yollarında çok yetersiz kalıyor. bu hususta ilave geri görüş lambası, led veya başka bir yöntemle ekleme yaptıran varmı

640eur muş kdv hariç fiyatı, yurtdışı satışı olacağı için o vergiyi biz burda ödeyeceğiz.
bayiye yapılan iskonto da var tabi. hesap edin işte

http://www.ironman4x4.ro/product.php?id_product=1138

JUNİOR' Alıntı:
Ali bey servisi arayip on arka hem yay hem amortisor fiyatlarini ogrenirsek kiyaslama yapabiliriz orjinalde kac para acaba

Arman Bey, servise geçen hafta sormuştum, ön amortisör adet fiyatı: 125TL; arka amortisör adet fiyatı: 180 TL toplamda 610TL'ye geliyor. Yayları sormadım maalesef

Kitte olması gereken parçalar ;)

Kitle 45mm yükseltiliyor
Lastikle de 25mm yükseliyor

Toplam 70mm araç yükselebiliyor ;)

Thv24ZZ.jpg

ümiterkan' Alıntı:
Kitte olması gereken parçalar ;)

Kitle 45mm yükseltiliyor
Lastikle de 25mm yükseliyor

Toplam 70mm araç yükselebiliyor ;)

Thv24ZZ.jpg
Ümit bey kitte camber ayar vidalarının olması gerekiyor üstteki listede en altta olan kalem dikkat ettiniz mi humada gelen pakette o var mı sordum cevap bekliyorum gülşen hanımdan

JUNİOR' Alıntı:
Ümit bey kitte camber ayar vidalarının olması gerekiyor üstteki listede en altta olan kalem dikkat ettiniz mi humada gelen pakette o var mı sordum cevap bekliyorum gülşen hanımdan

Yeni bir durum olduğu için henüz herşeyi bilemeyebilirler, yurt dışındaki neyse buradaki de aynı olacaktır kesin. Ayrıca sitede 35mm yükseltme yazıyor :smiley:

ümiterkan' Alıntı:
Yeni bir durum olduğu için henüz herşeyi bilemeyebilirler, yurt dışındaki neyse buradaki de aynı olacaktır kesin. Ayrıca sitede 35mm yükseltme yazıyor :smiley:
haklısınız evet :D

Ynt: Dacia Duster Ironman4x4 45mm Yükseltme Kiti Huma Oto'da Satışta

arman abi kiti al
4 tanede exterme lastik al .
hiç ikinci araç düşünme birde vinç taktıkmı tamamdır duster :smiley: :smiley: :smiley:
beni yalnız bırakma bu sanal alemde
not= dusterın o muhteşem şnorkelide benden sana hediye :D :D :D :Dnalburda var zaten :D :D :D

Yalnız resimlerde gördüğüm kadarıyla yükseltilen araçda arka dingil öne doğru yaklaşma yapmış, uygulamadan kaynaklıysa düzeltilebilir ama genel bir sorunsa tavsiye etmem.

mancar' Alıntı:
Yalnız resimlerde gördüğüm kadarıyla yükseltilen araçda arka dingil öne doğru yaklaşma yapmış, uygulamadan kaynaklıysa düzeltilebilir ama genel bir sorunsa tavsiye etmem.

genel durum sadece amortisör ve yay değiştirince araç bu hale geliyor
bu tip yükseltmelerin hepsinde durum aynı
lastik değişmezse aracın iz genişliğide düşüyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR