Dacia - Duster Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vethek37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,613
Ynt: Dacia - Duster Fiyatları

Cem kardeş,araç çıkalı 3 yıl olmuş,seneye makyajlanır diye bekliyorum. 4 yıl aynı aracı satmazlar,eksiklerini onlar da biliyor. Makyajlanınca fiyatı düşmez artar zaten,bunu herkes bilir. ;) Seneye erteledim ben de Duster alımını...

Etiketler

Öztürk FX' Alıntı:
Freelander bir araç kulandıktan sonra Duster model bir araca binmeniz..sizi birçok sıkıntıya sokar...

Özellikle aracın direksiyon sistemiyle ilgili olarak büyük stres yaşayacaksınız...Duster direksiyonu size çok sert gelecek....ben 3 ay oldu hala alışamadım...en büyük sıkıntım kütük gibi bir direksiyonu olması...(VW den inince böyle oluyor maalesef)

Duster şanzımanı freelandera göre çok farklıdır...özellikle vites geçişlerinde sorun yaşıyacaksınız...çünkü yüksek devirde vites değişimi yapıyor...ayrıca vites geçişleri serttir...1.5 motorların hepsi böyle...

Ben yinede Duster alacam derseniz..ikinci el bakın..düşük kilometreli araç alın...en azında 4-5 bin TL karınız olur..

Duster kötü bir araç değildir...kendi sınıfında başarılı bir araçtır...kötü olan siz ve benim gibi birçok kişinin daha konforlu araçlardan bu araca geçiş yapmamızdır...

Alışıyorsunuz ama..beyninizin bir yarısı eski aracınızı arıyor...en azından bende öle...özellikle park yaparken...

(Test sürüşü yaparken bunları farkedemezsiniz...uzun süre kullanmanız lazım...olay tamamen pisikolojik yani)

SELAMLAR, BEN TERİOS KULLANIYORUM. YANİ TOYOTA DA DİYEBİLİRİZ. JAPONYA DA O ŞEKİLDE SATILIYOR. BENİM DERDİM ÇOK MEMNUN OLDUĞUM BU ARACIN AVRUPA YA İTHALATI BİTMİŞ OLMASI.
ŞİMDİ O ARAÇ OLARAK DUSTER İ DÜŞÜNÜRKEN YAZDIĞINIZ YAZIDAN ETKİLENDİM.
BÜTÇEME UYGUN OLARAK ALTERNATİF OLARAK QASHGAİ VAR. NE YAPMALI ACABA...

malesef ben çok sevdiğim freelanderimi sattım ancak malınız satılık olunca mındar oluyor bilmem anlatabildimmi?neyse bir sinirle karına zararına bakmadan verdim gitti.yerine fiorino trekking aldım senede 20000km yaptığım için bana ekonomik geldi.ayrıca traction plus diye ön tekerlerde bir sistem var 30km nin altında bir düğme ile çalışıyor ve çekişi düzenliyor tabiki ön tekerleklerdekini.off rood yapma gibi bir durumum yok bu nedenle bu aracı denemeye karar verdim km si 230000de 2010 model araç sahibi bir arkadaşımız daha anahtar değmedi aracıma diyor.yine bir arkadaşda da 360000km de anahtar değmemiş bir motor olan araç var memnunuz diyorlar.tabi araç seçimlerimizi ihtiyacımız doğrultusun da yapıyoruz.benim isteklerimi yerine getireceğini düşünüyorum.deneyip göreceğiz.nissanın dediğiniz aracı çok güzel 4x2sine binmek nasip oldu gerçekten sessiz ve atak vede ekonomik.işçilik malzeme güzel.daha öncede navara kullanmıştım nissanın arabaları gerçekten güzel.ancak servis ve bayi olarak bana hitap etmiyor.DUSTER E gelince makyajlansın fiyatları güncellensin bir görelim bakalım nasıl oluyor .şu hali ile fiyatları ben ce çok pahalı.alan arkadaşlarda sağından solundan gelen seslerden filan bahsediyorlar yine bazı ticari kullanıcılar 60000de yeniliyorlar neden acaba merak ediyorum.takip edip değerlendirmek lazım.NİSSAN ALMAK DÜŞÜNCESİNDEYSENİZ BEN 3YIL NAVARA KULLANDIM BENCE NİSSAN ÇOK GÜZEL 4X4 OLMASI GEREKMİYOR DERSENİZ 4X2 qashqai HER TÜRLÜ OTOMOBİLDEN GÜZEL DERİM...bu arada bende bir ara 2006 sx terios kullandım gerçekten çok ama çok mennun olduğum ve sattığıma pişman olduğum bir araçtı ve sorunsuzdu hatta dayı oğlundaki duruyor adam arabanın anasını ağlatıyor lakin babası bu araç satılmaz dursun başka araç alırsanız alın bunun yaptığını başka araçlar yapmaz diyor.tek sorun bagaj küçük ve parça çok pahalı.yoksa süper bir araç.şimdide araçlar gelmeyecekmiş.belki toyota olarak pazara girer kimbilir.

Yenisi 47 bin TL.
Peki bu kaça alınabilir?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-2011-model-dacia-duster-1-5-dci-laurate-4x4-98313950/detay

Motor silindir hacmi 1600 cc'yi geçmeyen araçların özel tüketim vergis oranı yüzde 37'den yüzde 40'a çıkarıldı.

Daci Duster Fiyatlarını ne kadar etkileyecek bakalım...

ortalama 1000 tl gıbı bı fark olusmus durumda zaten 2000 ıle 1000 tl arasında ındırım yapmısdı dacıa sımdı devlet tekrardan zaman yaptı

Yakınlarda Duster 4X4 L + Look +deri direksiyon vs fiyatı alan var mı?

Bir de Koyu Look diye bir paket çıkmış galiba gören...?

Arkadaşlar bu yakınlarda laurette look+ güvenlik paket + deri direksiyon ve vites 4x2 90 bg duster fiyatı alan var mı? trafik sigortası dahil opak renk için 42.750 tl. sizce nasıl?

karta1' Alıntı:
Arkadaşlar bu yakınlarda laurette look+ güvenlik paket + deri direksiyon ve vites 4x2 90 bg duster fiyatı alan var mı? trafik sigortası dahil opak renk için 42.750 tl. sizce nasıl?
metalık renk fıyatı 42500 tl gebze asf otomotive bakın

Modeller Liste Fiyatı (TL) Temmuz-2013
Duster Ambiance New Age 4x2 - 1.6 16v 105 bg Euro 5 33.700
Duster Ambiance New Age 4x2 - 1.6 16v LPG 105 bg Euro 5 36.900
Duster Ambiance New Age 4x2 - 1.5dCi 90 bg Euro 5 40.050
Duster Ambiance New Age 4x4 - 1.5 dCi 90 bg Euro 5 44.150
Duster Adventrue 4x4 - 1.5 dCi 90 bg Euro 5 47.490
Duster Laureate Edition New Age 4x2 - 1.5 dCi 90 bg Euro 5 44.550
Duster Laureate Edition New Age 4x2 - 1.5 dCi 110 bg Euro 5 46.300
Duster Laureate Edition New Age 4x4 - 1.5 dCi 110 bg Euro 5 50.600

*baz fiyatlar olup, opsiyon paket fiyatlar ayrıca eklenecektiir.

Son durum...

2013_09_12_Duster_Fiyat.jpg

full opsiyon fiyatmı (güv.pak.konfor.paket, deripaket,vs...)

yenisini bekliyorduk geldi ama lakin fiyatlar ne olacak bakalım ...ben şu anda ikinci el koleos lara bakmaya başladım valla.
eskisinin fulüne 57000tl diyorlar yenisi ne olacak ozaman.bu paralara ne arabalar var ya.hayırlısı........... ??? ??? ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR