Freelander bir araç kulandıktan sonra Duster model bir araca binmeniz..sizi birçok sıkıntıya sokar...
Özellikle aracın direksiyon sistemiyle ilgili olarak büyük stres yaşayacaksınız...Duster direksiyonu size çok sert gelecek....ben 3 ay oldu hala alışamadım...en büyük sıkıntım kütük gibi bir direksiyonu olması...(VW den inince böyle oluyor maalesef)
Duster şanzımanı freelandera göre çok farklıdır...özellikle vites geçişlerinde sorun yaşıyacaksınız...çünkü yüksek devirde vites değişimi yapıyor...ayrıca vites geçişleri serttir...1.5 motorların hepsi böyle...
Ben yinede Duster alacam derseniz..ikinci el bakın..düşük kilometreli araç alın...en azında 4-5 bin TL karınız olur..
Duster kötü bir araç değildir...kendi sınıfında başarılı bir araçtır...kötü olan siz ve benim gibi birçok kişinin daha konforlu araçlardan bu araca geçiş yapmamızdır...
Alışıyorsunuz ama..beyninizin bir yarısı eski aracınızı arıyor...en azından bende öle...özellikle park yaparken...
(Test sürüşü yaparken bunları farkedemezsiniz...uzun süre kullanmanız lazım...olay tamamen pisikolojik yani)
SELAMLAR, BEN TERİOS KULLANIYORUM. YANİ TOYOTA DA DİYEBİLİRİZ. JAPONYA DA O ŞEKİLDE SATILIYOR. BENİM DERDİM ÇOK MEMNUN OLDUĞUM BU ARACIN AVRUPA YA İTHALATI BİTMİŞ OLMASI.
ŞİMDİ O ARAÇ OLARAK DUSTER İ DÜŞÜNÜRKEN YAZDIĞINIZ YAZIDAN ETKİLENDİM.
BÜTÇEME UYGUN OLARAK ALTERNATİF OLARAK QASHGAİ VAR. NE YAPMALI ACABA...