Dacia - Duster Fiyatları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vethek37 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 117
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,613
Ynt: Dacia - Duster Fiyatları

Hassey direksiyon konusunda yazmış; hislerime tercüman olmuş... Duster'ın direksiyonu sert filan değil. Tüy gibi de değil. Çevirirken bir güç uyguluyorsunuz ve uyguladığınızı hissediyorsunuz. Özellikle yüksek hızlarda bu özellik çok önemli. Düşünün ki 140 km hızla gidiyorsunuz. Tüy kadar hafif direksiyonu farkında olmadan hafifçe çevirdiniz..... Sonucu düşünün

neyse...?

.bu ifadeleremi cevap yazacağım yahu...komik ötesi yazılar...arabalardan zerre anlamıyorsunuz... birde burada ahkam kesiyorsunuz...

Etiketler

Öztürk FX' Alıntı:
neyse...?

.bu ifadeleremi cevap yazacağım yahu...komik ötesi yazılar...arabalardan zerre anlamıyorsunuz... birde burada ahkam kesiyorsunuz...
Size yanıt vermeyeceğim. Size Hz. Mevlananın o harikulade sözüyle başbaşa bırakıyorum:

"Suskunlugum aseletimdendir, her lafa verecek cevabim var ama bir lafa bakarim laf mi diye, bir de lafi soyleyene bakarim adam mi diye.. Mevlana

öztürk ,
sana bikac sorum var
arkadaşım sen nasıl vites degıstırıyorsun? kac bin devirde kactan kaca atacaksın.
1.5 dizel motordan ne beklıyorsun?
suv bir aracın sanzumanından ne beklıyorsun?
söför koltuğunun neresi rahatsız etti seni?
direksiyona nekadar güç uygulamak istersin?.

:smiley:

gercekten ahkam kesiyorsun. arabadan anladıgın yok arkadasım

Sizinle uğraşamam...

Uğraşmayada değmez....

Çünkü sizde Dacia araçlara karşı....Stokholm sendromu oluşmuş...

Sanal dünya ...Yalan dünya...sizde yarın bu topikten kaybolup gidersiniz...

Kısacası ne haliniz varsa görün yahu....Dacialarınızı tepe tepe kullanın...

Öztürk FX' Alıntı:
neyse...?

barbarosbasaran' Alıntı:
öztürk ,
sana bikac sorum var
arkadaşım sen nasıl vites degıstırıyorsun? kac bin devirde kactan kaca atacaksın.
1.5 dizel motordan ne beklıyorsun?
suv bir aracın sanzumanından ne beklıyorsun?
söför koltuğunun neresi rahatsız etti seni?
direksiyona nekadar güç uygulamak istersin?.

:smiley:

gercekten ahkam kesiyorsun. arabadan anladıgın yok arkadasım
Arabadan kimin anladığı kimin anlamadığı tespit edildimi ??? ??? ???

Hassey' Alıntı:
Size yanıt vermeyeceğim. Size Hz. Mevlananın o harikulade sözüyle başbaşa bırakıyorum:

"Suskunlugum aseletimdendir, her lafa verecek cevabim var ama bir lafa bakarim laf mi diye, bir de lafi soyleyene bakarim adam mi diye.. Mevlana

Bu söz Mevlanaya ait bir söz değildir...

Ekşi sözlük gayet güzel açıklamış...

Karşısındakinin fikirlerine karşı kendi fikirlerini sunamayan insanlar....bunlar memleketimizde oldukça fazlalar...bu tür hakaret yöntemlerine başvururlar...

Genel olarakta bu deyişi alıp...kopya yaparlar ve kendilerini üstün zannederler...

Hey allahım ne tiplerle uğraşır oldum...

Sizi eğitmek lazımda ...bu benim işim değil...zaman alır ...benim o kadar vaktim yok...

Öztürk FX' Alıntı:
Sizinle uğraşamam...

Uğraşmayada değmez....

Çünkü sizde Dacia araçlara karşı....Stokholm sendromu oluşmuş...

Sanal dünya ...Yalan dünya...sizde yarın bu topikten kaybolup gidersiniz...

Kısacası ne haliniz varsa görün yahu....Dacialarınızı tepe tepe kullanın...
Stokholm sendromu nedir?

Yeni araç alınacaksa Aralık ve belki Ocak ayları fiyat, kampanya en müsait zamanlar.
Hele bir de alınacak aracın bayii veya satış stok kotaları dolmamışsa pazarlık bile yapılır.
Aynı şehirde 2 tane de satış bayii varsa ........... ;)

Tecrübeyle sabittir....

benim aldığım duster lıste fıyatı 45500 idi şuan liste fiyatı 44 olmuş ben 43500 almıstım bu demek oluyorkı bayı fıyatı suan 42 bın tl

bu arada da duster fiyatları düşmüş biraz hele araç makyajlanadursun o zaman yenilerine bakarız inşaallah...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR