Dacia Duster Bagaj Koruma Bantları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ümiterkan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,078

ümiterkan

Zirve
Yer
Rize
Bagaja eşya koyarken veya alırken metal kısmın soyulmaması için bir önlem olarak koruyucu bant yapıştırılabilir ;)

photo0471__800x600__168.jpg

photo0474__800x600__930.jpg

photo0475__800x600__107.jpg

photo0476__800x600__750.jpg

photo0472__800x600__603.jpg

photo0473__800x600__142.jpg

Etiketler
Ynt: Dacia Duster Bagaj Koruma Bantları

bence kesin yapın bunu arkadaşlar benim aracta babam yük indirirken bayağı bi sürtmüş yalan olmuş oralar, pasta cila ile çıkarmı o çizikler bilmem ama, bu uygulamayı kesinlikle yapın derim.

Bence bant uygulaması daha güzel olmuş. Acaba üzerinden bir eşya geçtiğinde hemen yırtılıyor mu yoksa dayanıyor mu? Bir de ilerde o bandı çıkarmak istediğimizde bant lekesi filan bırakır mı?

bulnes' Alıntı:
Bence bant uygulaması daha güzel olmuş. Acaba üzerinden bir eşya geçtiğinde hemen yırtılıyor mu yoksa dayanıyor mu? Bir de ilerde o bandı çıkarmak istediğimizde bant lekesi filan bırakır mı?
ben uyguladım.merdivenlere yapıştırılan kaydırmaz şerit bant diye satılan bantlardan aldım.saglam bir materyele benziyor. çıkartılınca pek iz bırakmayacaga benziyor.

asder999' Alıntı:
ben uyguladım.merdivenlere yapıştırılan kaydırmaz şerit bant diye satılan bantlardan aldım.saglam bir materyele benziyor. çıkartılınca pek iz bırakmayacaga benziyor.

O dediğiniz bandı anladım, evet onlar sağlam bir şeye benziyorlar.
Açıklamalar için teşekkürler asder999,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri