kaneruslu
Kamp II
DACİA DUSTER 4X4 YÜKSELTME BF AT / HR YAY 5CM
simurg2' Alıntı:Tam olarak uygulanan yükseltme get lemi yoksa kitlemi yoksa ikisi bir aradamı bıraz açıklarmısınız işlem nasıl yapıldı yada yapılabilir aynı aracı olan arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz paylaşımınız için teşekkürler.
hunter133' Alıntı:kaner bey merhaba çalışmalarınızı beğeniyle takip ediyorum benim merak ettiğim bizim araçlara 225 70 16 3 cm yükseltme ile olurmu birde yay yerine amatisör üstüne uygun yere get koyarak ta yükseltme yapılabilir mi birde yükseltme sonrası bir olumsuzluk oluyor mu ve bir de hr yay yerine daha kolay ulaşılabilecek alternatif yay uygulanabilir mi örneğin hafis ticarı araçların connet ve benzeri cady vs teşekkürler iyi çalışmalar
pierrecardin' Alıntı:Hocam hayırlı olsun çok güzel olmuş.
Tam olarak kullanılan malzemeleri ve maliyetlerini (lastik dahil) paylaşırsanız çok memnun olurum. Birde lastik ebadı 215 70 16 mı?
merhaba ben de kendi aracıma 3cm yay taktırdım yüksekli güzel fakat küçük kasısten deçtiğinde küt sesi yapıyor ayrıca kalkışta titreme sorunu yaşadım hızlandıkça geçiyorYnt: Dacia Duster 4x4 Yükseltme Bf At / Hr Yay 5cm
lastik ölçüleri 215 70 16 bf at modeli , lastik fiyatları 4 adet ortalama 1500 tl
yükseltmek için yaylar 550 tl