Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 56,492
Ynt: Dacia Duster 4x4 İronman 4.5 Cm Yükseltme Kiti

yoooo sıkıntı yok aslında yaydan ötürü
esas sıkıntı amortisörde üretim hatası var ironman da ;)
ben ironman yayları taktım ve içine de aracın orjinal amortisörleri taktım şimdi canavar oldu yani eski konfor var vede istediğim yükseltmede var
bu durumda isteyen h&r yay takar isteyen ironman yay takar ama bu işi orjinal amortisörlerle yapacaklar başka çare yok

Etiketler

Orj. Amartisör olmasinin bir dezavantaji yada zarari varmidir ki??
Bide size bir
sorum olacak. Yukseltme yapilinca virajlarda kasa cok fazla salinim yapmiyormu?

Adrianotom' Alıntı:
Orj. Amartisör olmasinin bir dezavantaji yada zarari varmidir ki??
Bide size bir
sorum olacak. Yukseltme yapilinca virajlarda kasa cok fazla salinim yapmiyormu?
şu anda bir sorun yok çok hafif bir sertlik var yayda eskiye göre o da gerekli zaten salınım yapmaması için virajda

İzmirde biri olarak sadece yaylari nerden temin edebilirim peki, kaç'a mal olur.?
Bide arazi lastigi ile beraber yaylari takinca gozle gorulur hissedilir bi yukseklik oldumu, trafikte diger araclarin yanindan gecerken gozle gorulur bir artis gibi mesela?

Sonuc olarak, Abi İnsallah sorunsuz ve keyifli offroad'lara vesile olur aracinin yeni hali.

JUNİOR' Alıntı:
şu anda bir sorun yok çok hafif bir sertlik var yayda eskiye göre o da gerekli zaten salınım yapmaması için virajda
Görüntü çok süper olmuş.
Bir de bu BFGlerin asfalt ve ıslak zemin performansı nasıl? Malum standart lastikleri biten, AT lastik mi HL lastik mi karar veremiyor.

Evet arman abi sana daha soracak bi dunya sorumuz var galiba, merakla cevaplari bekliyoruz. Bence senin kararlastirdigin bi gunde videokonferans yapalim:smiley:

Sizin için işlevi önemli mutlakada BF nin all terrain lastikleri diş kenarları kamyonet lastiği gibi gözüküyor . Mud terrain ler daha güzel görünüyor ama ondada bize uyan ölçü yok sanırım

215/70/16 ebadında X marka lastigun AB lastik etiketine göre;
Yaz lastigi B-C yakıt tüketimi, C ıslak fren, 70 db civarı ses
Dört mevsim C yakıt, C ıslak fren, 71-72 desibel ses
AT lastik C-F arasi yakit, F ıslak fren, 73 db ve üzeri ses

Yani demek oluyor ki; asfalt kullanimimiz agirliktaysa YAZ lastiginden şaşmamaliyiz aksi taktirde hadi gürültü ve yakıt neyse de ISLAK FREN de çuvallamís AT lastikler.

kötü değil ama temkinli gidersen sıkıntı yok güray hoca

Adrianotom' Alıntı:
İzmirde biri olarak sadece yaylari nerden temin edebilirim peki, kaç'a mal olur.?
Bide arazi lastigi ile beraber yaylari takinca gozle gorulur hissedilir bi yukseklik oldumu, trafikte diger araclarin yanindan gecerken gozle gorulur bir artis gibi mesela?

Sonuc olarak, Abi İnsallah sorunsuz ve keyifli offroad'lara vesile olur aracinin yeni hali.
teşekkürler
huma oto dan tedarik edebilirsiniz yayları
internet sitelerinde mevcut zaten

youngsun' Alıntı:
215/70/16 ebadında X marka lastigun AB lastik etiketine göre;
Yaz lastigi B-C yakıt tüketimi, C ıslak fren, 70 db civarı ses
Dört mevsim C yakıt, C ıslak fren, 71-72 desibel ses
AT lastik C-F arasi yakit, F ıslak fren, 73 db ve üzeri ses

Yani demek oluyor ki; asfalt kullanimimiz agirliktaysa YAZ lastiginden şaşmamaliyiz aksi taktirde hadi gürültü ve yakıt neyse de ISLAK FREN de çuvallamís AT lastikler.
Güray hocam tam bu hafta at lastik almaya niyetlendim.
sen bunları yazdın beni düşündürdün.
arman abi en iyisi şu senin at lastikleri 1 hafta benim araca takıp deneyeyim

AT lastik kullananların yorumlarını özellikle dikkate almanızı tavsiye ederim. Hele de bu lastik BFG AT ise.

sadece yay almamız mümkünmü peki?nerden bulabiliriz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR