jeom' Alıntı:merhabalar arkadaşlar ocak başı duster 4x4 laurate modelini aldım.5500 km oldu. Şehir içi 8 litreden aşağıya düşmedi.rodaj ne demek sizlerden araba ile bilgiler alabilirsem sevinirim.birde arkadaşlar karda ve buzda auto da daha iyi demişler doğrumudur.
BEN de çok yakanlardanım ;D bizim galiba sürüş şeklimizle çok alakası var bir de 4*4 kullanım sıklığı (gerçek agresif patanajlı kullanım ) yakıt çok farkediyor benim ki 110 luk 4*4 servisdeki koteks bile 6,5 düşüre bilmişti galiba daha az yakanlara şaşırıyorum helal nasıl kullanıyolar acaba hiç gazla araları iyi değil arada bi canavarı şahlandır mıyorlar mı? ;Dbilalr' Alıntı:günlük km sayacı sıfırlayıp ölçecem... belkim değişir... az yakıtı olan yazmasın kardeşim, moral bozman... yada ort.1 ltr. fazla gösteriyor deyin... ;D
+1 ;D ;D ;D ;D ;D ;Dbilalr' Alıntı:teşekkürler, ayrıntılı teknik sürüş bigileriniz için... 2.ci mesajınızda millete fırçayı basmışın, hayırdır... ortam gerilmese olmaz yani... ???
Günün esprisini yapan sizsiniz hocam. Ben değil...Hassey' Alıntı:Bu arada sözüm ona"günün esprisi" yapan arkadaşa ricam üslubunuza dikkat etmeniz.Burada kendi deneyimlerimi ve bilgilerimi paylaşarak forumun takipçilerine bir nebze yardımcı olmak istiyorum.
Hassey' Alıntı:Arkadaşlar; yakıt tüketimi tamamen kişisel beceriyle ve kullanım alışkanlıklarıyla ilgili bir durum.Aracın arazı koşullarındakı performansı da tıpkı yakıt tüketimi gibi kişisel kullanımla yakından ilgilidir.Ben 4x2 aracımla birçok 4x4 aracın çıkamadığı,kaldığı yol koşullarında sürüş teknikleriyle rahatlıkla yol alabilmişimdir
.Bu arada sözüm ona"günün esprisi" yapan arkadaşa ricam üslubunuza dikkat etmeniz.Burada kendi deneyimlerimi ve bilgilerimi paylaşarak forumun takipçilerine bir nebze yardımcı olmak istiyorum.
Kendi üstünüze niye alınıyorsunuz.Burada ağdalı laflar kullanmanın gereği yok.Fırça konusuna gelince bu fırça değil insani bir istek.....Burada amacım 20 yıllık sürüş deneyimim ve 20'nin üzerinde araç değiştirmiş biri olarak paylaşımlarda bulunmak.Kimseyi kırmak istemediğim gibi,kimsenin de benimle ilgili saygı sınırlarını zorlayan yorumlarda bulunmasını istemem.ali şen' Alıntı:+1 ;D ;D ;D ;D ;D ;D
monti bey ,bilalr bey boşuna mı 4*4 aldık yapma yawww hata yaptım o zamanbilalr' Alıntı:eee... burda herkes espri yapıyomuş arkideş... hani teknik bilgi yaa... zaten haybeye fazla para verip 4x4 almışım... ;D ???
ali şen' Alıntı:monti bey ,bilalr bey boşuna mı 4*4 aldık yapma yawww hata yaptım o zaman
Aslında hatayı biz yapmadık Ali bey, hatayı Dacia yaptı 4x4 gibi lüzumsuz bir araç yaparak. :'( :'( 4x2 ile herkez doğru teknikle her yere gider her yere çıkar nede olsa 8) .ali şen' Alıntı:monti bey ,bilalr bey boşuna mı 4*4 aldık yapma yawww hata yaptım o zaman