Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)
Burada extradan güzel olan bişey daha var, kortejin yanında bir de kaldırımdaki balkondaki çocuk, genç, yaşlı insanların o coşkuya bakışları, coşkuyla bütünleşmenin yanında "evet işte bu, umutsuz umarsız olmanın anlamı yok, devrimlerin sonsuza kadar bekçisiyiz" resmi okunuyor
Selam Grup,
Bu anlamlı günümüzde,Cumhuriyetin sokakta kurulmadığını,her Türk vatandışının onu ve Atatürk ilkelerini,inkilaplarını sonuna kadar koruyacağını herkese vurgulamış ....Ayrıca sizlerle tanışmış olmaktan,mutluluk ve gurur duyuyorum. Umarım her Cumhuriyet Bayramını birlikte coşku içinde kutlarız....sevgilerrr
cok guzel ,cok anlamlı.. tebrık ederım.. gundem yogunlugundan dolayı gelemedık dolayısıyla bu guzel organızasyonu goruntuleyemedık ve tv ye tasıyamadık.. umarım seneye...
bu arada butun fotolara baktım Mert arkadasımın yenı disco 1 ını goremedım.. hala cıkmadı demek orhan ustadan
MERT cım.. cumhurıyetın 100 uncu yılına barı yetıstır aracı
herkesın cumhurıyet bayramını kutlar bu memleket ıcın kanını canını vererek cumhurıyetımızı kuranlarıı saygıyla anarım..
baştan sona keyifle baktım çok güzel geçmiş gecen sene katıldım bu sene çalışmamdan dolayı katılamadım fakat aklım sizlerdeydi .fotoları çeken ve atan arkadaşlara çok çok teşekkürler