Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetckr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,156
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "İstanbul" (29 Ekim 2009)

Burada extradan güzel olan bişey daha var, kortejin yanında bir de kaldırımdaki balkondaki çocuk, genç, yaşlı insanların o coşkuya bakışları, coşkuyla bütünleşmenin yanında "evet işte bu, umutsuz umarsız olmanın anlamı yok, devrimlerin sonsuza kadar bekçisiyiz" resmi okunuyor :smiley:

Etiketler

Selam Grup,

Bu anlamlı günümüzde,Cumhuriyetin sokakta kurulmadığını,her Türk vatandışının onu ve Atatürk ilkelerini,inkilaplarını sonuna kadar koruyacağını herkese vurgulamış ....Ayrıca sizlerle tanışmış olmaktan,mutluluk ve gurur duyuyorum. ;) Umarım her Cumhuriyet Bayramını birlikte coşku içinde kutlarız....sevgilerrr :smiley:

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

İşteee....Anlamlı günümüze ait Renkli karelerrr :smiley:

http://picasaweb.google.com.tr/mert.arsan/29EkimCumhuriyetBayramKutlamalar?authkey=Gv1sRgCM292_OH26202AE#

cok guzel ,cok anlamlı.. tebrık ederım.. gundem yogunlugundan dolayı gelemedık dolayısıyla bu guzel organızasyonu goruntuleyemedık ve tv ye tasıyamadık.. umarım seneye...

bu arada butun fotolara baktım Mert arkadasımın yenı disco 1 ını goremedım.. hala cıkmadı demek orhan ustadan:smiley:
MERT cım.. cumhurıyetın 100 uncu yılına barı yetıstır aracı:smiley::smiley:

herkesın cumhurıyet bayramını kutlar bu memleket ıcın kanını canını vererek cumhurıyetımızı kuranlarıı saygıyla anarım..

serkan tahmaz-atv haber

Emeği geçen herkese Teşekkürler...

Resimlerini paylaşan arkadaşlara ayrıca Teşekkürler...

Ama Özellikle Cumhuriyet Coşkunuza Teşekkürler...

BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR...

Fotoraf723.jpg Fotoraf724.jpg

Evet BAMBİNA ve Ufuk sizlerdende bekliyoruz resimleri asıl resimler sizde soğumadan atalım. ;)

Böylesine büyük, böylesine onurlu bir ailenin bir mensubu olmaktan gurur duydum... HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.......

baştan sona keyifle baktım çok güzel geçmiş gecen sene katıldım bu sene çalışmamdan dolayı katılamadım fakat aklım sizlerdeydi .fotoları çeken ve atan arkadaşlara çok çok teşekkürler :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

En sonunda fırsat bulup fotoğrafları seçebildim.
Fakat toplu miktarda atamıyorum. Acaba yardımcı olabilecek kimse var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR