Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla ceyar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 138
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,011
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2010)

abi ama çok zoruma gitti nasıl iştir bu ya aramızda gazeteci felan varsa yazın lütfen olacak işmidir ya bu gidişle halkın törenlere katılmasınıda engeller bu zihniyeteki insanlar yasaklayan komutanı araştırıyorum bizzat gidip görüşeceğim hangi kafayla bu yasağı getirdiğini gerekirse valiliğe bile çıkacağım

Etiketler

güvenlik gerekçesi ile diyecekler büyük ihtimalle

evet haklısın her türlü çıkarlar üste ama varya o adamı mutlaka gidip göreceğim ve soracağım neden bu yasak diye
dua edin bilgisayarı bozulsun düşsün elime yasağı yedirecem ona :-\

2. de ben döndüm galiba, çok güzel ve çok coşkuluydu, bütün bağdat caddesi ayaktaydı bizleri selamladılar coşkuyla, genç yaşlı demeden onlar da destek verdi kortejimize.
Katılan katılamayan herkese selamlar.

Her ne kadar kortej in hareket saati yaklaşık 1 saat geciksede , başladığı ilk andan itibaren gayet çoşkulu ve düzgün ilerleyen bir konvoy du.Ben ve eşim keyif aldık.Organize edenlerin emekleri için teşekkür ederiz.Seneye daha çok katılım sağlanabilse ve araçlarımızı daha çok bayraklarla süsleyebilsek eminim çok daha güzel ve keyifli olacaktır. Yaklaşık 75.000 üyeli olduğu söylenen Gezenbilir ailesinden 50 araçlık bir katılım benim gözüme az geldi galiba :smiley:
Ama yinede çok güzeldi.Bolca fotoğraf çeken arkadaşlarımız vardı.Sanırım ilerleyen zamanlarda çok renkli ve hoş kareler görebilceğiz.
(Murphy kanunları hep benden yanadır. :smiley: :smiley: Kameramın şarjı bittiği için ne yazıkki görüntü alamadım.)

öncelikle hepimizin CUMHURİYET BAYRAMI kutlu olsun çok güzel bir organizasyon oldu
her ne kadar ben fazladan bir tur atmak zorunda kalsamda çok güzel bir gündü
(kaptanın peşine takılmıştım yemeğe gideceğiz diye baktım üsküdar yönüne dümen kırınca geri döndüm kırmızı land ve ben tek kaldık :smiley: )
emeği geçen ve katılan tüm arkadaşlara teşekkürler :smiley:

Her geçen yıl dahada coşkulu kutlanması dileğiyle Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun.

Esra hanım sizede geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

ya 45-50 araçtık diyorsunuz daha tek görsel yok ben burada tek araç olmama rağmen saati geçmeden ekledim fotoları hadi çıkarın şu fotoları piyasaya ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=63973.msg756927#msg756927

Fotoğrafları yukarıda ki başlığa yüklüyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR