Çukurova Offroad Grubunun Pazar gezisi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,273
Ynt: Çukurova Offroad Grubunun Pazar gezisi

oguzhan33' Alıntı:
Tugrul abi kamp çadırları hakkında bilgi sahibiysen bilgilendirirmisin biraz yada kamp çadırları hakkında bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim

oguzhan abi yeni cadır aldım dun kurdum baya guzel birşey carrefour a bi bak istersen 3kişi rahat rahat sıgar

Etiketler

özer nasıl birşey aldın görmek isterim birde bugün yanına ugrim dedim ama senin jeepi göremiyinçe neresi oldugunu bilemedim birde sizlere bir süprizim var bugün saat 16:00 da 1990 model 3500 tdi defender aldım . daha önce hiç defender kullanmadım ama bu bir canavar . arabayı zapdedemiyorum gözne yoluna gittik aldıktan sonra ben hiç rampa filan göremedim . allah herkese hayırlısından istediklerini nasip etsin . kaza bela vermesin

ta5che' Alıntı:
özer nasıl birşey aldın görmek isterim birde bugün yanına ugrim dedim ama senin jeepi göremiyinçe neresi oldugunu bilemedim birde sizlere bir süprizim var bugün saat 16:00 da 1990 model 3500 tdi defender aldım . daha önce hiç defender kullanmadım ama bu bir canavar . arabayı zapdedemiyorum gözne yoluna gittik aldıktan sonra ben hiç rampa filan göremedim . allah herkese hayırlısından istediklerini nasip etsin . kaza bela vermesin

hayırlı olsun abi yeni canavarın en kısa zamanda gormek isterim :D. dukkana ugrarsan birde sıcak & soguk birşey ikram ederim
abi benim dukkan pozcu postanesinin yanından 2. cevre yoluna dogru cıkıcaksın
2. cevre yoluna vardıgında direk karsıya geciceksin(gecemeyebilirsin orta refuj var:D) kavsakdan donup karsıya gecersin 200 m ilerde sol taraftayım
tabelayı gorursun çağdaş market arabam surekli onundedir zaten. gorusmek uzere
çadırıda gelince acarız gosteririm iş yerinde duruyor

selamlar herkese bugün bizim kardeşle beraber defender aldık :smiley: mersine gelirken baya çekindik yarı yolakadar ben kulandım diger yarısınıda kardeşime verdim. araba bir canavar 2 ninc vitesle kalkıp 4.5 le gidiyoruz muhteşem bişey arac yerinde durmuyor mersinde gözne yoluna ailece denemeye çıktık rampaları 4 ve 5 vitesle çıktık .herkese selamlar kazasız belasız sürüşler .özelikle tugrul beyin bize vermiş oldugu cesaretten dolayı cok teşekkür ediyorum kendisine .

cok teşekkürler müthiş birşey ama alalı 5 gün oldu aldık alalı deprajda sorun yaşıyoruz servisi üst merkez dedi yenisini taktı yine aynı altındaki debraj cubugu uzun dedi kısalttı yine aynı cok canımı sıktı morelim bozuk pazartesi günü bir kaç tadilat yapacam inşallah düzelir otokar sevriside sorunu cözemedi bakalım ne olacak sevgilerle

17-06-2011 de defender rın depraj sorunu cözüldü tugrul beye . mersin bmç servrisi ustalarına ve gezenbilir ailesine teşekkür ediyorum

Arkadaşlar yine müthiş bir gezi daha yapmışsınız. Cidden imrendim. İşimden vakit buldukça gelemek istiyorum ama, nasip işte.
Bu arada bu rotayıo 4x2 nissan juke ile aşabilirmiydim ? Aşmasına aşarım bu kadar 4x4 ün arasın da çekerdiniz heralde beni :smiley::smiley::smiley:

meseregan' Alıntı:
Arkadaşlar yine müthiş bir gezi daha yapmışsınız. Cidden imrendim. İşimden vakit buldukça gelemek istiyorum ama, nasip işte.
Bu arada bu rotayıo 4x2 nissan juke ile aşabilirmiydim ? Aşmasına aşarım bu kadar 4x4 ün arasın da çekerdiniz heralde beni :smiley::smiley::smiley:
abi benim araç 4x4 ama poryaları kitlemeden bi süre ilerlemişim :D gezilere gelirseniz sıkıntı olacagını dusunmuyorum
ama juk un altı surtebilir su geçişlerinin oldugu kısımlar taban iri kayalık

son samurai den selamlar ;)

aramızda görmek isteriz sizleride murat bey özer alt depraj lastigi içeriye hava cekiyormuş cok entrasan bir olay 3 ytl bir paket sigara parası dgil degiştirdim hayla sorun yok cok güzel oldu . kendim tamiratrını yaptım land servisi bile şok oldu kendim yapınca defenderden selamlar hepiğnize ta5 bölgesinden sevgilerle

Merhaba Arkadaslar,

Bu gun itibari ile ben de bir 4x4 sahibi oldum ve Cukurova gurubuna nasil uye olacagimi ogrenmek istiyorum. Ama ne yazik ki yurt disinda calismamdan dolayi ancak Kasim ayinda sizlerle tanisabilme firsatini yakalayabilecegim. Simdiden cok sabirsizlaniyorum. Umarim etkinliklerinizde bana da yer bulunur. :smiley: ;D

merhabalar Bahadır bey aramıza hoşgeldiniz siziaramızda görmekten çok memnun oluruz iletişim facebook üzerinden gerçekleştiriyoruz http://www.facebook.com/cukurova.offroadgrubu ben Mersinde bulunuyorum görüşmek isterseniz telefonum 05425857708 hoşçakalın

bahadır bey tabiki sizleride aramızda görmek isteriz yeterki kafa dengi arkaşlar olsun ekip halinde gezmek cok daha güzel oluyor tugrul bey le itibartınızı kurun aramıza sizde katılın şlmdiden hoşgeldiniz diyoruz cukurova offroad ekibi olarak

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri