Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,181
Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)

PARDON:smiley:) son 3

hatay off road 147.jpg

hatay off road 155.jpg

hatay off road 156.jpg

Etiketler
Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)

hacer1959' Alıntı:
Günaydın çukuova off road Adana off road dan hepinize kucak dolusu dosluk kardeşlik kucak dolusu sevgiler saygılar. Etginliginiz çok güzel ve başarılı geçmiş hepinize teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Misafirleriniz mutlu ayrılmış ne mutlu. Ayrıca birinci olan marof off road kulübünüde tebrik ediyorum ellerine kollarına saglık. Yurdumun heryerinde dün yapılan bütün off road gurublarınıda adana off road gurubu adına tebrik ediyorum. Ne mutlı bizlere ne mutlu gezenbilire
bende bir marofflu olarak sizleri tebrik ediyorum renk ve heycan kattınız ...ekibiniz çok renkli kişiliklerden oluşuyor değerini blin saygılar.......

Mahmut ustam senin çektiğin fotolar olmayınca olmuyor hepsi güzel kareler teşekkürler

Dry terrain yerine MUD terrain de görmek isteriz. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR