07Fe
Ana Kamp
Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)
zvv
zvv
Obelia' Alıntı:Merhabalar,
etkinliğinize katılamasamda aldığım duyumlara göre "çok güzel" geçmiş, tebrikler organizasyonu yapanlarada, kupaları kazananlara da Marofflu dostlar iki kupa size fazla gelir, birini bana verin ) Fotoğrafların devamını merakla bekliyorum. Sevgiler....
iyi akşamlar sizden bekliyeceğizbhdrslck' Alıntı:Tüm katılımcıların yüreğine sağlık. Benzer organizasyonları bekliyoruz.
buna şükür Tuğrul bey ben katılamadım resimlerden ve katılanların neşeli görüntülerinden her şeyin güzel geçtiği belli oluyor ben bir şeyi çok istedimmi ille bir aksilik beni buluyor çok istedim katılmayı çocuğun doğum günü,anneler günü ağır bastı yanlarından ayrılamadım,sizlerin yanında olamadım dualarım sizinleydi ellerinize sağlıkTUĞRUL' Alıntı:Bu etkinlik Çukurova Offroad Grubunun ilk büyük organizasyonuydu daha öncedende etkinlik yapmıştık ama bu daha farklıydı buradaki eksikliklerimizi yeniden değerlendirip ilerki organizasyonlarda daha az eksikle çıkmayı düşünüyoruz.Bu etkinlikten önce bize engel olmak isteyen kişiler oldu ve bu kişiler insanları yanıltıp katılımlarıa engel olmak istemişlerdir ama biz yinede yılmadık bu etkinliği yapmak için dahada hırslandık bu yüzden o arkadaşlarada teşekkür ederim bizleri iyice hırslandırdıkları için sonuca bakınca insanların ne kadar mutlu olduğunu ,eğlendiğini ve kaynaşıp dostluklar kurduğunu gördük.Etkinlikte en büyük eksiğimiz Tarsus dışına tam haber veremedik bunda bize engel olanlarında katkısı var ama biz bahane aramayalım genelde duyuruyu buradan yaptık ama ulaşamadığımız arkadaşlarımızda oldu artık bundan sonraki etkinliklerimizde tüm dostlarımıza ulaşmak için daha fazla çabalayacağız yinede bir kusurumuz veya eksiğimiz olduysada affola destek veren tüm dostlara selamlar....
tugrul bey bı kac arkadasınızla kısıtlı ımkanlarla gercekten guzel bır organısazyon oldu ,bızler maroff olarak son dakıkada katılmaya karar verdık .ıyıkı katılmısız tarsuslu ,mersınlı ve adana ofroadakı arkadaslarımızla hasret gıderdık sonucta yaptımız ıs keyıf ve zevk ısı .bızlerde sızlerle ve oradakı offroadcı arkadslarla olmaktan keyıf aldık ,kazanmak veya kaybetmek onemlı degıl, onemlı olan kalıcı dostluklrdı ve ınanıyorum kı bu kardes kluplerın dostlukları daha buralarda ne organısazyonlara ımza atıcak, bızım ıst ankara gıbı ıllerden eksımız yok fazlalımız var .herkese selamlar saygılarTUĞRUL' Alıntı:Bu etkinlik Çukurova Offroad Grubunun ilk büyük organizasyonuydu daha öncedende etkinlik yapmıştık ama bu daha farklıydı buradaki eksikliklerimizi yeniden değerlendirip ilerki organizasyonlarda daha az eksikle çıkmayı düşünüyoruz.Bu etkinlikten önce bize engel olmak isteyen kişiler oldu ve bu kişiler insanları yanıltıp katılımlarıa engel olmak istemişlerdir ama biz yinede yılmadık bu etkinliği yapmak için dahada hırslandık bu yüzden o arkadaşlarada teşekkür ederim bizleri iyice hırslandırdıkları için sonuca bakınca insanların ne kadar mutlu olduğunu ,eğlendiğini ve kaynaşıp dostluklar kurduğunu gördük.Etkinlikte en büyük eksiğimiz Tarsus dışına tam haber veremedik bunda bize engel olanlarında katkısı var ama biz bahane aramayalım genelde duyuruyu buradan yaptık ama ulaşamadığımız arkadaşlarımızda oldu artık bundan sonraki etkinliklerimizde tüm dostlarımıza ulaşmak için daha fazla çabalayacağız yinede bir kusurumuz veya eksiğimiz olduysada affola destek veren tüm dostlara selamlar....
alpkaptan' Alıntı:tugrul bey bı kac arkadasınızla kısıtlı ımkanlarla gercekten guzel bır organısazyon oldu ,bızler maroff olarak son dakıkada katılmaya karar verdık .ıyıkı katılmısız tarsuslu ,mersınlı ve adana ofroadakı arkadaslarımızla hasret gıderdık sonucta yaptımız ıs keyıf ve zevk ısı .bızlerde sızlerle ve oradakı offroadcı arkadslarla olmaktan keyıf aldık ,kazanmak veya kaybetmek onemlı degıl, onemlı olan kalıcı dostluklrdı ve ınanıyorum kı bu kardes kluplerın dostlukları daha buralarda ne organısazyonlara ımza atıcak, bızım ıst ankara gıbı ıllerden eksımız yok fazlalımız var .herkese selamlar saygılar