Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TUĞRUL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 156
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,153
Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik GÜLDİBİ oyunlara katılarak start vermiş vede araçla co pilot olarak oyuna katılmıştır.

P1010031.JPG

223332_10150185915838874_618723873_6760187_1424706_n[1].jpg

Etiketler
Ynt: Çukurova Offroad Grubu; Tarsus Eshab-ı Kehyf Offroad Oyunları ( 7 - 8 Mayıs 2011)

TUĞRUL' Alıntı:
Teşekkürler Sedat abi birdahaki sefere sizleride aramızda görmek isteriz.
Tuğrul bey çok istiyordum eshab-ı kehyf te dua edecektim bir taşla iki kuş vuracaktım evdeki hesap çarşıya uymadı kızımın doğum günü yanında olmam gerekli anasınında anneler günü bende iyi etkinlik yaptım kendi çapımda gayet güzel geçti resimlerle teselli oluruz selamlar arkadaşım

Bendeki fotolar bu kadar Güney tv nin muhabiri detaylı video ve fotoğraf çekimi yapmıştır gelince onlarıda atarım artık ,elinde foto olan arkadaşları bekliyorum

Haklısın Sedat abi bende buradan tüm annelerin anneler gününü kutlarım selamlar

Katılım yüksek, hava güzel ve parkur nefis. Ne mutlu katılanlara...

Günaydın çukuova off road Adana off road dan hepinize kucak dolusu dosluk kardeşlik kucak dolusu sevgiler saygılar. Etginliginiz çok güzel ve başarılı geçmiş hepinize teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Misafirleriniz mutlu ayrılmış ne mutlu. Ayrıca birinci olan marof off road kulübünüde tebrik ediyorum ellerine kollarına saglık. Yurdumun heryerinde dün yapılan bütün off road gurublarınıda adana off road gurubu adına tebrik ediyorum. Ne mutlı bizlere ne mutlu gezenbilire

Hafta sonu yapılmış olan etkinliklerde hazırlamış oldukları imkanlar ve harika misafirperverliklerinden ötürü Tuğrul Bey'in nezdinde tüm Çukurova Offroad Grubu'na çok teşekkür ediyorum. Adana'dan selamlar

Çok Güzel etkinlik olmuş Çukurova offroad Grubunu tebrik ederim...

Çok güzel etkinlik oldu, organizasyona emeği geçen tüm arkadaşlara ve Çukurova off road gurubu olarak bizlere katılımlarıyla destek veren tüm off rorad severlere teşekkürler.

Tüm offroad sever arkadaşların bu etkinlikle tek çatı altında toplanmaları bizlere mutluluk verdigine inanıyorum. Bu etkinlikte emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık

Arkadaşlar tüm temenniler için grubumuz adına çok teşekkür ederim.
Oyunların sonucuna göre
1.olan pillot Maroff ekibinden Yunus KAYA derecesi 2.54 dk.aracı Chareokke XJ
2.olan pilot Çukurova offroad ekibinden Kaplan AKKAYA derecesi 3.08 dk.aracı mitsubishi Pajero
3.olan pilot Maroff ekibinden Hakan YATALAKOĞLU derecesi 3.14 dk. aracı Suzuki Grand Vitara
Değerli pilotlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Ödül töreni fotolarını alınca ekliyeceğim

TUĞRUL' Alıntı:
Arkadaşlar yeni bir etkinliğide kazasız belasız güzel bir şekilde tamamladık.Bizlere değer verip etkinliğimize katılan Adanoffve Maroff'un değerli üyelerine Çukurova Offroad Grubu olarak sonsuz teşekkür ederiz.Etkinliğimiz cumartesi günü öğleden sonra başladı ve gecede devam etti gece yapılan kamp ateşi ve Maroff ekibinin gece ofrood deneme etabıda çok güzel oldu bu etkinlikte emeği geçen ve iştirak eden veya edemeyen tüm değerli dostlara teşekkür eder bir dahaki etkinlikte buluşmak dileğiyle. Fotolar birazdan gelecek.
bız tsk ederız boyle bır etkınlıgı duzenleyıp bızlerı de cagırdıgınız ıcın tekrar baska etkınlıklerde bulusmak uzere

Obelia' Alıntı:
Merhabalar,

etkinliğinize katılamasamda aldığım duyumlara göre "çok güzel" geçmiş, tebrikler organizasyonu yapanlarada, kupaları kazananlara da :smiley: Marofflu dostlar iki kupa size fazla gelir, birini bana verin :smiley:) Fotoğrafların devamını merakla bekliyorum. Sevgiler....
cok guzel bır organızasyondu gercekten burcum keske sen de gelsedın kupada senın zaten fahrı marofflu olarak

hacer1959' Alıntı:
Günaydın çukuova off road Adana off road dan hepinize kucak dolusu dosluk kardeşlik kucak dolusu sevgiler saygılar. Etginliginiz çok güzel ve başarılı geçmiş hepinize teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Misafirleriniz mutlu ayrılmış ne mutlu. Ayrıca birinci olan marof off road kulübünüde tebrik ediyorum ellerine kollarına saglık. Yurdumun heryerinde dün yapılan bütün off road gurublarınıda adana off road gurubu adına tebrik ediyorum. Ne mutlı bizlere ne mutlu gezenbilire
gny lar onemlı olan kazanmak vaya kaybetmek degıl grupların doslugu boyle organızasyonlar olmasa bırbırımıze hasret kalıyoruz ,tekrardan tskler kutladınız ıcın

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri