Yanlış anlaşılmasın yer olarak harika bir yer hele denizi mükemmel ötesi.
Gelen herkes aynı değil ama öyle bir çoğunluk var ki orayı parsellemişler, 2-3 ay kalıyorlar. denizin bile belli bölümünü sahiplenmişler oltalar 24 saat denizde. çadır aralarına sokaklar kurup isim vermişler. Karavanların yeri ayrı, orası zengin sosyetik muhit... Çevre köylüler bağı bahçeyi depoya çevirmiş. Traktörle geliyorlar, çadırları ve eşyaları topluyorlar, o depolarda kalıyor eşyalar 1 sene. Aylık 100-150 TL kira veriliyor depolara. Yeni iş alanları oluşmuş.
1 hafta kalıp belgesel çekecektim kameram yanımda olsa. Nat.Geo da yayınlanacak düzeyde olur yok böyle birşey çünkü. Apayrı bir kültür orası. Ayrı bir koloni.. 3500 çadır vardı benim gittiğim dönemde ki daha tam dolu değil diyorlardı. Bakın, çadırları bildiğiniz çadırlar gibi düşünmeyin, 5 oda salon, özel bahçeli, biber, domates yetiştirilen içinde koca nofrost buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, ocak, klima olan OTAH'lar dan var 3500 tane. Tam dolu halini hayal bile edemiyorum. Yine de sezonda gidip 1-2 saat görmek lazım. Çadırcılığın ulaştığı son nokta, daha ötesi yok
) Dünyada eşi benzeri yok, yok öyle bir yer.
Ama dediğiniz doğrudur bu dönemde harika olabilir. Gerçekten çok güzel bir yerde. o kalabalıktan, keşmekeşlikten kurtulduğu anda (bu benim için kabus bişey) çok güzel bir yer aslında.