İç yükseklik bence en az 200 cm olmalı. 183 cm boyum. 185 cm iç yüksekliğe sahip karavanı tercih etmezdim.
İç yükseklik bence en az 200 cm olmalı. 183 cm boyum. 185 cm iç yüksekliğe sahip karavanı tercih etmezdim.
Sorgulama başladıysanız muhtemelen size göre değildir Ben motor kökenliyim. Bizim düsturumuz yolda olmak önemlidir, varmak değil. Karavan da aileye çocuk katıldı mı birlikte yolları arşınlayacağımız en güzel araç bence. Karavan tatili otel, motel, pansiyon ya da yazlık tatilleri ile kıyaslanmaması gereken bir kültür, o başka bir şey diğerleri başka, daha iyi ya da kötü demiyorum, farklı.. Gittiğim yerde yerleşmeyi seviyorum ben yorulsam da seviyorum. Yeni bir yerler görmek, yeni insanlar tanıyıp, yeni anılar biriktirmek için toparlanıp yola çıkmayı seviyorum. İçine girdiğimde kendi kokumu bulduğum, kendi eşyalarımı kullandığım, evimin özgür hali karavan benim için. Ha laf aramızda motosiklet halen birinci önceliğim, o ayrı tabi.Abi işte tam olarak bu. Rahatına düşkün adamım , bu iş zahmetli bana göre mi diye sorguluyorum bu aralar. Galiba karavanda yiyelim içelim diye fazla yormamak lazım bünyeyi.
Peki bu durumda herhangi bir butik otel yerine karavan tatilini tercih etmenize sebep ne?
******************************************Peki bu durumda herhangi bir butik otel yerine karavan tatilini tercih etmenize sebep ne?
-----------------------------------------------------------------------. Bizim düsturumuz yolda olmak önemlidir, varmak değil. Karavan da aileye çocuk katıldı mı birlikte yolları arşınlayacağımız en güzel araç bence. Karavan tatili otel, motel, pansiyon ya da yazlık tatilleri ile kıyaslanmaması gereken bir kültür, o başka bir şey diğerleri başka, daha iyi ya da kötü demiyorum, farklı.
Nazım hocam öyle deme ya , bakınıyoruz henüzSorgulama başladıysanız muhtemelen size göre değildir
Eleştirel bir şey söylemedim sakın öyle düşünmeyin. Bizim ailecek yemek gibi bir konumuz yok. Mutfak hiç olmasa da olur. Ama ben karavan aldım diye otel tatilini de bırakmadım, bu yıl salgından dolayı gitmedim ama, bir kaç gün otel tatiline de hayır demiyoruz, aynı bölgedeyiz siz de biliyorsunuz elimizi saklasak otele, pansiyona değecek yol seviyorsanız, kendinizle ve ailenizle olmayı yeni insanlar yeni yerler tanımayı seviyorsanız seversiniz karavanı mutlaka. Karavan evrilip biçimlenen bir şey, tamamen kendinize göre. Zaman içinde tamamen size göre biçimlenecektir, içi, dışı, şekli şemali, devam ederseniz. Bir karavan kampa gidin ve tüm karavanların içine girin biri diğerine benzemez, minicik dokunuşlarla sahibinin ruhuna bezenmiştir. Otelden motelden farkını sormuştunuz, Karavan'ın ruhu varNazım hocam öyle deme ya , bakınıyoruz henüz
Sevdim , sevemedim diyebilecek aşamada değilim, sevebilirim
--------------------------------------------------Ne otel, ne motel, ne mokamp..
Sebest gezmenin zevki hiç bir şeyde yok..
Benim için böyle..
Eleştirel bir şey söylemedim sakın öyle düşünmeyin. Bizim ailecek yemek gibi bir konumuz yok. Mutfak hiç olmasa da olur. Ama ben karavan aldım diye otel tatilini de bırakmadım, bu yıl salgından dolayı gitmedim ama, bir kaç gün otel tatiline de hayır demiyoruz, aynı bölgedeyiz siz de biliyorsunuz elimizi saklasak otele, pansiyona değecek yol seviyorsanız, kendinizle ve ailenizle olmayı yeni insanlar yeni yerler tanımayı seviyorsanız seversiniz karavanı mutlaka. Karavan evrilip biçimlenen bir şey, tamamen kendinize göre. Zaman içinde tamamen size göre biçimlenecektir, içi, dışı, şekli şemali, devam ederseniz. Bir karavan kampa gidin ve tüm karavanların içine girin biri diğerine benzemez, minicik dokunuşlarla sahibinin ruhuna bezenmiştir. Otelden motelden farkını sormuştunuz, Karavan'ın ruhu var
Karavanla tatile gidip, 3 öğün karavanda yemek yiyenler
Yemek yap, bulaşık yıka
Yemek yap, bulaşık yıka
Yemek yap bulaşık yıka
Mutfağı temizle
Karavan kirlendi,sil,süpür,temizle
Kirlenen çamaşırları yıka,ütüle
Duş al,banyoyu temizle
Yorgun argın tatilden dön
Özellikle bayanlar yoruluyor
Hele ki çalışan bayanlar böyle bir tatili istemez
Sonra eşlerine ben artık karavanla tatile gitmek istemiyorum diyorlar