CRV-FREE LANDER-VITARA?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okanaydin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,877

okanaydin

Yeni Üye
Selam Arkadaşlar

Sitenizi yeni kesfettim ve acıkcası bayıldım.harika bir site.burdan cok sey ogrenebilecegime inanıyorum.

Sizden akıl almaya ihtiyacım var. SUV arabalardan hiç anlamıyorum ancak 2-3 hafta içinde ya CRV-ya FREE LANDER-ya da VITARA alacağım.

hangisinin olacagı sizin yönlerdirmelerinize gore belli olacak.

param max 26-27.000

bu para ile alabileceğim CRV ve FREE LANDER 2000-2001 model ve 100.000 üstü modeller.

VITARA olarak ise nispeten daha az km li ve yuksek model araclar alabilirim.

sizden bu 3 modeli karşılaştırıp avantaj ve dezavantajlarıyla beni yönlendirmenizi rica ediyorum.

2000-2001 MODEL CRV Mİ? 2000-2001 MODEL 2.0 DİZEL FREE LANDER MI? 2004-2006 MODEL VİTARA MI?

Çok çok tesekkur ederim.

Okan

Etiketler
Ynt: CRV-FREE LANDER-VITARA?

Merhaba bende bakınıyorum benim aklımdada Toyota VX100 var sizin 3lü arasında bence en mantıklısı Vitara.

merhaba

ben de bi bakiyim su toyota ya. aslında RAV4 de olabilir benim 3lünün arasında ama sayı arttıkca karısıklık da artıyor. söle deneyimli arkadaslar acık acık şu şöyle böyle demedikten sonra karar vermek çok zor.

Bu arada aracı arazide degil istanbul yollarında asfaltta kullanıcam.

tesekkurler

Asfaltta kullanmak icin arazi araci almayin, hem vereceginiz paraya , hem yakit parasina yazik, hemde asla bir binek oto konforu , yol tutusuna sahip olamayacaksiniz bu fiyatlara alinan bir aracda. ama illa alicaksaniz suzukiler veya toyota lar en sorunsuz araclar bu tipler icinde

Eşim çok arzu ettiği için SUV almak istiyorum.

o CRV çok istiyor ancak 120.000 üstü CRV beni üzer mi bilemiyorum.

Eğer eşiniz kullanacaksa CRV'yi tercih edim.Sorunsuz bir motoru vardır.Hafif offroad isteklerinizi de karşılar.
Kendiniz kullanacaksanız ve arasıra araziye de çıkacaksanız , Vitara grubu saydıklarınız araçlar içinde her bakımdan en uygun olanıdır.
Tercih Sizin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR