CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fatih_0033 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,742

fatih_0033

Ana Kamp
ARKADASLAR BEN HIC MOTOR KULLANMADIM DESEM YERIDIR BANA 1000 TL YE KADAR CROOSS ONEREBILIRMISIN BENIM AMACIM SADECE YAYLAYA CIKIP PATIKA VE CAMURDA GEZMEK ÖLE EXTREM FELAN LAZIM DEIL ACIL YARDIM BEKLIYORUM SAYGILARRR

Etiketler
Ynt: CROOSS İÇİN YARDIMMM!!!!

beyler kımse cross yapmıyor mu ya bana bırı aydınlatsın benı ya 2.el crooss alıcam ılk baslangıc hıc daha motor kullanmadım ucuz bırsey ıstıyorumm 1000 lırayı gecmıcek sonucda cok dusup kalkıcam ogrenene kadar...yardımlarınızı beklıyorumm arkadaslar olmadı bana ucuz dayanıklı motor tavsıyelerınızı beklıyorumm saygılar...

benim ilk motorum zealsun 200 lük krostu 1000 lira civarı elbette alabilirsin ama biraz daha verip modelli az km de birsey al derim cin malı kross lar arasında en iyi olan zealsundur tavsiye ederim hiç elektronik yok tamamı mekanik kolay kolay arıza yapmaz yakıtı cok azdır ama bol bol fren balatası yer oda tanesi 7 tl tercih senin en az 1600 ver adam gibi birsey al

tsk ederım bılgı ıcın fakat sımdık söle bı durum da war ramzey xgj150 gy 3a kafama yatıyor yanı dedıgınız motora bakdım ben ne bılm bıraz korktum acıkcasıı ama arastırcam bıraz daha lımıtımı zorlayamıyorum malesef tecrubemde hıc olmadıgı ıcın en azından motor parcalansa bılene dokunmaz bana ..... o yuzden ucuz bırsey ıstıyorumm tesekkur ederım bılgınız ıcın

şimdi 150 cclik kroslara hiç girme derim zaten kross dediğin 130 kg civarında birde senin ağırlıgın bağzı yerlerde yemediği olacaktır ayrıca cin mallarınında çok ucuzlarına ve çok km lilere kaçma sonra servislerde harcarsın motora vermediğin parayı ama yine sen bilirsin

cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın pekı ne yapayım sımdık 2 arada 1 derede kaldım ramzey xgj150 dedıklerım iş yapmazmı ayrıca son olarak almam gereken motor hangısı olmalı 2 motor söyleyebılırmısın bana ? onlara yogunlasırım tekrar tesekkur ederım

çin malı orta sınıf alacaksan temiz 200 zealsun 200 ramzey üst sınıf cinlide kanuni 250 derim 150 liklere bulaşma

Ozan abi yardımların cok işime yarıcak cok tesekkur ederım ılgılendıgın ıcın tesekkurler....

dost aci soylermis kardes 1000 tl ye cross olmaz. 1000 tl ye kim yuruyen saglikli motorunu satar. arkadaslarimizdan cin mali cross motorla bizimle araziye gelenler var ( ancak devamli elin motorun uzerinde olacak elin anahtar tutmuyorsa yurutemezsin) ramzey i tavsiye ederim ama olusu olsa yine 1000 tl ye bulamazsin . saglikli yuruyen bi motoru 2000-2500 den assa alamassin. cin malimmotordan illallah diyen anasi aglayan sanayiden cikamayan v 500-1000 tl ye satan cok var dikkat et. hos isi bilmessen 3000 verdigin motor da dokuntu cikar ayri....
sonra arazide motoru almakla bitmez ki arazide motor duser kirilir zincir kopar janti egrilir grenaji aynasi kirilir. yani cross isine butce ayirmak gerektirir.
sonra arazide motora bineceksen biraz techizatin olmali kaski eldiveni bot saymiyorum zaten ayrica dizlik body armor sart. bunlar olmaz ise bi taraflarin kirilir daha buyuk masrafa girersin minimal techizati en iyi 600-700 tl tutar (bot 300 , kask eldiven 150, dizlik 70 , body armor 150)
sonucta baslangic icin motor ve techizata 3-4 bin ayirmiyorsan ve senelik minimum 1000 tl masrafi goze almiyorsan bu islere hic girme derim

hocam eywallah zaten lımıtı yukselttım haftada 1 kere kullanıcam ben motoru ayrıca dedıgın gıbı kas v.s hepsını hallederım epey arkadasım war motor kullanan hepsıde actıon seven ınsallar yardımları dokunucak bana bılıgınız ıcın saolun Dost acı söyler haklısınız tesekkurler :smiley:

Çin malı binilebilecek motorlar car tabi. Arzide zorlamaya mukavemet edebiliyorlar fakat ne kadar süre dayanır muamma. Honda kawasaki suzuki nin küçük cc li fakat sağlam motorları eskide olsa tercih sebebidir.

Biraz eski olacak ama kmx 125 i tavsiye ederim. ex-up sayesinde fişek gibi tırmanıyor. yakıtı biraz fazla sadece..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri