Burak DEMİRAL
Doğrular,yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.
Selamlar,
Biliyorsunuz özellikle 750 kg altı çekme karavanlar ile yakından ilgileniyorum. Bu noktada, Crawler Izz 428 ve En 390 takip ediyordum.
Bu noktada dün gelen bilgi ile firma yeni karavanının lansmanını yaptığını öğrendim:
CRAWLER BATU535 OFF ROAD & ONROAD EXPEDITION
· Tür : 4 İklim Arazi Karavanı
· Uzunluk : Toplam 7344mm
· Ağırlık : 1730 KG
· Şase : Daldırma Galvaniz
· Gövde : Alüminyum, Elektrostatik Toz Boya
· Süspansiyon : Yaylı Süspansiyon Çift Dingil Çift Amortisörlü
· Tekerlek Ölçüleri : 285.75.16
· Kaplin : Firenli ve Geri Manevra Kabiliyetli
-------------------------------------------------------------------------------------------------
189.000 TL etiket fiyatıyla, gördüğüm kadarıyla içinde duş/WC ve 4 kişilik yatma kapasitesi ile başarılı bir karavan olmuş. Ancak 5.35 iç boyu ve toplam 7 metre üzerindeki boyu ile ve en önemlisi 1.730 kg ağırlığıyla bu karavanı sadece almak değil, çekeceğiniz aracında çok iyi kabiliyette olması gerçeği ortaya çıkıyor.
Crawler markası yerli olması sebebiyle takdire değer bir marka bana göre.
Ancak Bruder firması ile rekabet ederken bazı şeyleri kaçırıyor olabilir... Bir karavan sever olarak, fiyatını geçtim, özellikle ağırlık ve boyut konusunda bana göre biraz daha minimalistik olmalılar...
Ancak yerli firma olması ve ülkemizde hiç yatırım yapılmamış bir kulvarda ilerlemelerini takdir ediyorum.
Yolları açık olsun...
Biliyorsunuz özellikle 750 kg altı çekme karavanlar ile yakından ilgileniyorum. Bu noktada, Crawler Izz 428 ve En 390 takip ediyordum.
Bu noktada dün gelen bilgi ile firma yeni karavanının lansmanını yaptığını öğrendim:
CRAWLER BATU535 OFF ROAD & ONROAD EXPEDITION
· Tür : 4 İklim Arazi Karavanı
· Uzunluk : Toplam 7344mm
· Ağırlık : 1730 KG
· Şase : Daldırma Galvaniz
· Gövde : Alüminyum, Elektrostatik Toz Boya
· Süspansiyon : Yaylı Süspansiyon Çift Dingil Çift Amortisörlü
· Tekerlek Ölçüleri : 285.75.16
· Kaplin : Firenli ve Geri Manevra Kabiliyetli
-------------------------------------------------------------------------------------------------
189.000 TL etiket fiyatıyla, gördüğüm kadarıyla içinde duş/WC ve 4 kişilik yatma kapasitesi ile başarılı bir karavan olmuş. Ancak 5.35 iç boyu ve toplam 7 metre üzerindeki boyu ile ve en önemlisi 1.730 kg ağırlığıyla bu karavanı sadece almak değil, çekeceğiniz aracında çok iyi kabiliyette olması gerçeği ortaya çıkıyor.
Crawler markası yerli olması sebebiyle takdire değer bir marka bana göre.
Ancak Bruder firması ile rekabet ederken bazı şeyleri kaçırıyor olabilir... Bir karavan sever olarak, fiyatını geçtim, özellikle ağırlık ve boyut konusunda bana göre biraz daha minimalistik olmalılar...
Ancak yerli firma olması ve ülkemizde hiç yatırım yapılmamış bir kulvarda ilerlemelerini takdir ediyorum.
Yolları açık olsun...