Columbia Titanium Hızlı Kuruyan Pantolon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan -XXXXX- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,154

Etiketler

Ynt: Columbia Titanium Hızlı Kuruyan Pantolon

merhaba pantolon hangi renk acaba.beden kot bedenindeki karsiligi nedir

Renk bilgisi ve resimde koyarsanız bende ilgilenebilirim.
Boyum 185 cm kilom 0,1 ton

Selamlar, sevgiler

Burak Dirican

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

selam arkadaşlar yeni fotoğrafları ekliyorum özellikle 0.1 ton için özel cevap vermek istiyorum 0.2 tonum uymadı size fit olabilir elimdeki ölçüleri paylaştım fotoğraflarıda paylaşıyorum bu arada taktik mont diye tabir edilen swat elamanladrının tercihi köpekbalığı monttanda 2 tane var siyah ayrıca 2000 lümen çok güçlü el fenerim 1600 lümen dalış ve ofroad fenerim birde kamp kafa fenerim var hepsi sıfır ve pilsiz araç buzdolabimda var otomatik araç için terranoyu satacağım onuda buradan bir yerden ilanlarım hepsi ist da bu siteye indirimli fiyatları yazıyorum malum sitede de ilanları var uymayan beğenilmeyen her ürünü geriye gönderebilirsiniz dükkan değilim

p2.jpg

p4.jpg

p5.jpg

p7.jpg

p11.jpg

Titanium pantolan bilmediğim için soruyorum, 4 mevsim midir, yoksa sadece kışlık mıdır?

Soru doğru 4 mevsim yada ....? Ayrıca tüm ürünlerin resimleri ve ayrı ayrı Fiatlarını eklerseniz çok daha iyi olacağını düşünüyorum

selam pantolon 4 mevsim değil ben içlikle 4 mevsim kullanabiliyorum gazeteciyim ve hızlı kuruması ve 0.12 ton olunca hareket rahatlığı çok iyi ütü gerekmiyor 30 derecede yıkanırsa özelllliğini kaybetmiyor leke tutmuyor çift dikiş özellliği yırtılmıyor aşınıyor ama açılmıyor yaklaşık 4 yıldır bu model pantolon kullllanıyorum lafumada kullllandım ama columbia daha rahat geldi artık onu alıyorum bunlar beden hatalı geldi

ÜStadım, o zaman mevsimlik diyebiliriz.
Kış için gerekirse içimize içlık giymek makul çözüm.
Bu arada size özel bir de mesaj attım, onu da yanıtlarsanız memnun olurum.

Selamlar, sevgiler...

Burak Dirican

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR