Cold War Vehicles

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mogzilla Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 86
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,005
Ynt: Cold War Vehicles

Pinzgauerler araçlar gerçekten unimogun kuzeni gibi. bu unimog da olduğu gibi portal redüksiyon dişlisi var.yanılmıyorsam şese olarak kullanılan aktarma organlarının üzerine kurulu muhafazayı kullanıyorlar,aynı sistem tatra be unimog da da ver.gerçekten dehşet bir araç.ilabe olarak benim favorim maz 543m bu sistem soğuk savaş dönemimnde olsun günümüzde olsun halen yaygın kullanımda kaba taslak olarak mercedes 403 otobüsünden 60 cm uzun 50 cm felanda geniş. ilave olarak arka 2 , on tekerde kırmalı olduğundan dönme çapı diğrer sistemlere göre yarı yarıya azaltılmış.

http://legion.wplus.net/guide/army/tr/maz543.shtml

Etiketler

Canavarların resimleri koyulmuş...

1991 Reo MD 1500
a9.jpg
9.jpg

1991 Reo MD 1500
c9.jpg
c10.jpg

Satılır satılmasınada.....
Ben gittim , araçları yerinde gördüm.Muhammen bedelleri 9.000 YTL civarında.
Satış 15.000 YTL ile sonuçlansa gümrük satışlı olduklarından alıcıya kapıdan çıkış maliyeti 30-35.000 YTL'yi bulur gibime geliyor.

Reo lar inanılmaz masraflı araçlardır, km. de 5YTL falan yakarsa şaşırmayın ;D bence kesinlikle verilmez o paralar Reoya
ama fanatiği için durum farklı tabi ;)

Mert o 5 YTL yakanlar 2.dünya savaşını görmüş araçlardı.Büyük kısmı da benzinli idi.Bunlar daha 1991 model ve dizel.
O kadar yakıt sarfiyatı olacağını zannetmiyorum.

Frenleri de tutmazdı genelde, asker yolda yürürken "komutanım bırakayım sizi" derdi de ben kalsın yürürüm derdim ;D Arkadaşlar bi kaç kez ölüm tehlikesi atlattığından pek binesim yoktu Reolara ;)
Yalnız 2. dünya savaşının aracı ama üzerinde otomatik devreye giren differansiyel kilidi var, sanıyorum 6 çeker idi bunlar

rambo filiminde bu aracı ötürüyordu:smiley:)
bu araçlar m 35 serisi araçlar yanılmıyorsam m35 a2,m36a2,m49.tipleride var aynı sistem fakat farklı türevleri van tipi olan m109a3 modeli.yanlız üretimi daha yapılmıyo diye biliyorum üzerlerinde LTD 6silinidr dizel var,standart hızla 190 litre yakıtı 480 k de harcıyorlar,% 70 eğime 2.5 tonla çıkan bir efe,yeni olanlar bmy modeli ve m939 modelleri

http://www.legervoertuigen.nl/reo/de_reo.htm

http://www.colwelloil.com/M35A2.htm

BURDA GÜZEL RESİMLER VAR BU ARAÇLA İLGİLİ

GAZ 3937 VODNİK'İ TAKDİMİMDİR
Gaz39371.jpg

gaz3937-1.jpg

32.jpg

GAZ-3937
General characteristics
Crew 2 (+9 passengers)
Length 4.5 m
Width 2.8 m
Height 1.9 m
Weight 6,500 kg
Armour and armament
Armour ?
Main armament 1×7.62 PKT machine gun
Secondary armament none
Mobility
Power plant diesel
175 hp (130 kW)
Suspension torsion bar
Road speed 112 km/h
Power/weight ? hp/tonne
Range ? km
GAZ_39371_Line_drawing_01.gif

VAKTİ OLAN BU ARACIN ARAŞTIRIP HELEZONLARINI İNCELESİN. FOTOĞRAFLARINA ŞU ANDA ULAŞAMIYORUM.
GÖRÜLMEYE DEĞER.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.