Kredi kartıyla mı aldınız,nasıl bir yol izlemek gerekiyor alışveriş için?Birde gerçek lümen değerlerimi acaba...Selamlar...FatihAtagun' Alıntı:Üstteki Arkadaşın önerdiği 1000 TLnin üzerindeki bu ürün yerine 44 $ lık üründe çok rahat işinizi görür.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230758432586
Aynı siteden
Ben 22$a 1300lumen gucunde bir kafa feneri almıştım. Gece bütün evi komple aydınlatıyor. İnanılmaz ışık gücüne sahip.. Kamp için de mükemmel..
Kesinlikle uçuk rakamlar vermeyin derim. Ebayda tonlarcası var..
İlginize teşekkürler...Bir kafa feneri için yeterli mesafe...Ayrıca cree ledlerin marifetini duymuştum..Selamlar....FatihAtagun' Alıntı:Evet Kredikartıyla alıyorsunuz.
Bir PAypal hesabınızın ve bu hesaba bağlı bir sanal yada normal kartın tanımlı olması gerekiyor. Adımlar son derece basit. Üye olurken site zaten yönlendiriyor..
Gerçek lümen değeri olup olmadığını test etme şansım olmadı. Çünkü bunun için teknik araçlara sahip değilim.
Ancak 22 dolarlık bir ürün için inanılmaz bir güce sahip. Mesafeyi tahmin etmek gerekirse 100-150 mt arası filandır.
Kesinlikle çok doyurucu geldi bana. Ama tercihlerinizi bilemeyeceğimden ötürü sizi ne derece tatmin eder bilemem.
Unutmadan hatırlatayım. Bu bir kafa feneri.. Daha gelişmişleride var.. Ben sadece CREE ledli fenerleri önermek için belirtiyorum bunları..
Dilerseniz size bunun videosunu çekip youtube'a koyabilirim
Selamlar
Bu nasil bir yorumdur yaHightech' Alıntı:Fenerler hepsi led ve aydınlatması aynı tip ledlerde (markaları ayrıda olsa) aynı olur.
Verdiginiz cok yuksek fiat kazıgıdır.
Yani ucuzu ve dayanıklısını almak en iyisidir.
Vallahi kafam karıştı; bir bakıyosun 600 lümen 250 tl. diyor bir bakıyorsun 1600 lümen 170 tl diyor...Ya lümenler sahte yada cihazlar uyduruk?Anlayamadım gitti.Keşke imkan olsa fenerleri arazide karanlıkta aynı anda deneme şansımız olsa(aynı pil ile vs.)Cevap yazan herkese teşekkürler.Selamlar..fidodido' Alıntı:Bu nasil bir yorumdur ya
Olur mu oyle şey lumen diye bir şey var en başında) hic gulecegim yoktu 300 lumenlik led var 1200 lumenlik led var ikisini yanyana koysan ayirt edemezsin tek fark 1200 lumen led in ışık gucunu 4 e katlamasi .. Zaten aralarinda bariz fiyat farki var .. yanlis yonlendirmeyelim lutfen
bununla ilgili yazmiştim. dealextreme e gir orada cihazlarin gercek olcumleri ile ilgili kullanici yorumlari da var .. elektronik cihazla olcum yapiyorlar .. sahteleri bu yolla ayirt edebilirsin baska yol yok .. tipki 12 megapixel yazan ,gercek degeri 2 megapisxel olan fotograf makinalari gibi bazi dandik ureticiler bunlarda da sahte degerler girerek haksiz kazanc elde etmeye calisiyorlardr.hunter' Alıntı:Vallahi kafam karıştı; bir bakıyosun 600 lümen 250 tl. diyor bir bakıyorsun 1600 lümen 170 tl diyor...Ya lümenler sahte yada cihazlar uyduruk?Anlayamadım gitti.Keşke imkan olsa fenerleri arazide karanlıkta aynı anda deneme şansımız olsa(aynı pil ile vs.)Cevap yazan herkese teşekkürler.Selamlar..
Kardeşim baksana ne yazmışım aynı cins diyorum 200 lumenlikleri mukayese edeceksin çok pahalı ve ucuzu aynı diyorum 300 lüklerde aynı sekilde pahalı ve ucuzu var önce ne yazılmış iyi okumak lazım.fidodido' Alıntı:Bu nasil bir yorumdur ya
Olur mu oyle şey lumen diye bir şey var en başında) hic gulecegim yoktu 300 lumenlik led var 1200 lumenlik led var ikisini yanyana koysan ayirt edemezsin tek fark 1200 lumen led in ışık gucunu 4 e katlamasi .. Zaten aralarinda bariz fiyat farki var .. yanlis yonlendirmeyelim lutfen